Transport gratuit

Beneficiezi de transport gratuit in toata tara la o comanda de peste 199 RON

 
 

Service Autorizat

Incercam sa solutionam orice problema sau orice reparatie cat mai rapid si eficient pentru toate produsele cumparate de pe airmotion.ro

Plata in Rate

Ramburs, Transfer Bancar, Card Online, in Rate prin Raiffeisen, Card Avantaj, Star BT, Bonus Card, AlphaCard, Bitcoin, Card BCR, Card BRD

Comenzi telefonice

Simplu si usor

0748 883 163

Program

(L-V: 9-18) (S: 09-13)

4 aspecte ce tin de viata de zi cu zi pe care tehnologia le-a schimbat
2017-12-19 17:58:22

Indiferent de generatie sau de tara in care locuim, tehnologia a avut un impact incontestabil asupra obiceiurilor noastre zilnice. 

 

Evolutia atrage evolutie, iar ritmul cu care sunt lansate noi si noi produse din sfera tehnologiei si a gadgeturilor e din ce in ce mai greu de urmarit. Dincolo de lansarile unor gadgeturi cu functii de asistent personal sau de masinile care se conduc singure, exista si tehnologia la indemana noastra, care in numai cativa ani a reusit sa transforme in mare masura felul in care se deruleaza o zi. Iata cateva dintre obiceiurile transformate complet de tehnologie:

 

          1.Transportul zilnic a devenit mai relaxant si mai putin poluant

Drumurile zilnice au suferit o transformare pe care este imposibil sa o negam. Masinile ce scot un fum negru inecacios au fost inlocuite de biciclete sau de mijloace de transport alternative, facandu-se astfel un troc avantajos si pentru noi si pentru planeta.

Transportul pana la serviciu cu trotineta electrica este mai ieftin, mai rapid, mai relaxant si mai putin poluant, iar mijloace de transport electrice si-au facut incet, dar sigur, loc in in viata si in obiceiurile noastre, acest lucru e evident. Fie ca vorbim despre hoverboard, apanajul copiilor si al adolescentilor, sau despre bicicleta si motocicleta electrica, ce sunt folosite de categorii largi de varsta, cert este ca vedem in drumurile noastre zilnice aceasta schimbare care ne aduce mai mult timp cu cei dragi, dar si un aer mai curat.


          2. Sportul, total diferit in prezent datorita aplicatiilor pentru monitorizarea efortului

Daca in trecut alergai in parc si stiai doar ca ai facut 2 ture, datorita bratarilor fitness sau a aplicatiilor de pe telefoanele inteligente acum stii exact cati kilometri ai parcurs, dar si cate calorii ai consumat alergand.

In acelasi timp, daca in trecut obiceiul de a face sport era tratat cu foarte multa lejeritate, acum telefonul te poate anunta ca a trecut cam mult timp de cand nu ai mai facut miscare si ca ar fi vremea pentru putina activitate fizica.


          3. Serialele si filmele, o noua era 

Multi dintre noi ne amintim perioada in care asteptam cu sufletul la gura urmatorul episod din seriale precum Dosarele X sau Dallas, insa in prezent asteptarea s-a transformat si a devenit binge watching. In prezent ne uitam la sezoane din seriale si nu la episoade, iar serviciile de streaming fac legea in industria entertainmentului. Cat despre uitatul la televizor la o anumita ora sau doar in living nici nu mai poate fi vorba astazi, cand se consuma continut video la orice ora si oriunde - in tren, pe plaja, in sala de asteptare la medic.


          4. Comunicarea, cea care s-a schimbat cel mai mult in ultimii ani

Desi am lasat-o ultima in scurta noastra lista, este, poate, una dintre componentele vietii noastre care s-au schimbat cel mai mult in ultimii ani. Multi dintre noi ne amintim si acum de vremurile in care o familie avea un telefon fix si de el depinde comunicarea cu toata lumea. Astazi, aceste situatii par a fi traite in alta viata, atat de mult am evoluat din acest punct de vedere. Nu numai ca fiecare dintre noi are un telefon, ci fiecare dintre noi poate fi contactat prin mai multe medii de comunicare - SMS, e-mail, retele de socializare, aplicatii care permit apelurile video - si toate acestea intr-un singur dispozitiv - smartphone-ul.

Exemplele noastre sunt doar o parte dintre toate obiceiurile si activitatile pe care tehnologia, intr-un inteles larg si cuprinzator, le-a schimbat odata pentru totdeauna. In aceste conditii, singura intrebare fireasca nu poate fi alta decat - oare ce urmeaza?


Sursa foto: studio4pic/Shutterstock 

Adauga comentariu

Nume *

Subiect*

Mesaj *

Aboneaza-te la Newsletter

MasterCard Airmotion Mastero Airmotion Visa Airmotion Visa Electron Airmotion Garanti Bonus Airmotion BRD Airmotion ShopMania Airmotion Compari Airmotion

Copyright © 2024 Airmotion , toate drepturile rezervate
SC Alt Aleco Group SRL, CUI 18701703, Capital social 10.000 Lei.

airmotion, logo
Airmotion
Bulevardul Timișoara 26, Bucuresti, 062346
Telefon: 0748 883 163
Protectia Consumatorului ANPC