Service Autorizat
Incercam sa solutionam orice problema sau orice reparatie cat mai rapid si eficient pentru toate produsele cumparate de pe airmotion.ro
Plata in Rate
Ramburs, Transfer Bancar, Card Online, in Rate prin Raiffeisen, Card Avantaj, Star BT, Bonus Card, AlphaCard, Bitcoin, Card BCR, Card BRD
Din ce in mai multe mijloace de transport personal migreaza spre electricitate. Iar daca despre biciclete electrice am tot discutat, iar trotinetele electrice sunt din ce in ce mai in voga, exista un gadget care inca nu a primit inca toata atentia care i se cuvine: skateboardul electric.
Este adevarat ca, poate mai mult decat oricare mijloc de transport personal, skateboardul reprezinta o cultura, un stil de viata. Multi dintre cei care traiesc acest fenomen nu doresc neaparat sa-si vada „placa” inlocuita cu un dispozitiv cu motoras. Insa chiar si cei mai „conservatori” pot recunoaste ca skateboardul electric nu este lipsit de anumite beneficii.
Spre deosebire de o trotineta sau chiar de o bicicleta, mersul pe skateboard necesita mai multa pregatire. Insa controlul pe care il ai asupra unui longboard electric pot face aceasta perioada de invatare mai usoara.
Majoritatea skateboardurilor electrice sunt dotate cu telecomenzi wireless, prin care le poti controla cu usurinta viteza. Astfel, poti naviga incet pe strada pana inveti sa iti tii echilibrul in mod corespunzator. Treptat, poti mari viteza si exersa chiar cateva manevre simple, precum carving sau kickturn.
Pe langa numeroasele miscari pe care le poti face cu un skateboard, entuziastii placilor adora viteza pe care acest mijloc de transport personal il ofera. In cazul unui longboard electric, vitezele mari pot fi atinse fara efort.
Modele precum Knowheel D3M pot merge cu pana la 40 km/h, oferind astfel bucurie iubitorilor de adrenalina, viteza, insa, destinata pistelor speciale.
Transportul personal electric ii determina pe tot mai multi oameni sa renunte la masini personale si chiar la aglomeratia transportului in comun. Iar longboardul electric pare a fi gandit nu doar pentru pasionatii de sporturi extreme, ci si pentru cei care chiar vor sa-l foloseasca pentru a se deplasa in oras, in viata de zi cu zi.
Pe langa viteza, skateboardul electric este suficient de mic pentru a putea fi transportat si depozitat cu usurinta. Motoarele au in general o autonomie de 25-35 km, ceea ce iti ofera posibilitatea de a parcurge fara probleme orice distanta in oras. In plus, bateria poate fi incarcata in maximum doua ore.
Insa avantajul cel mai mare al acestui tip de skateboard este faptul ca este electric si ca manevrarea sa nu necesita efort. Astfel, nu vei simti nevoia sa faci un dus atunci cand ajungi la birou sau la cursuri.
Multe din noile gadgeturi de transport folosesc tehnologii care acum cativa ani nu pareau fezabile. Uneori, acest lucru se reflecta si in design.
Chiar daca majoritatea skateboardurilor electrice imita cu succes designul celor clasice, exista si modele care incearca ceva complet diferit. Un exemplu bun este AirMotion ES-M10 al carui design cu o singura roata pare scos din filmele SF. Chiar daca pare mai greu de manevrat decat un skateboard obisnuit, motorul din roata sa functioneaza dupa principiul auto-echilibrarii, oferindu-ti stabilitate si mobilitate.
Retine ca scopul unui skateboard electric nu este de a-l inlocui pe cel clasia, insa poate fi luat cu succes in considerare daca iti doresti o solutie viabila pentru transportului urban..
Sursa foto: dantess / Shutterstock.com
Aboneaza-te la Newsletter