Transport gratuit

Beneficiezi de transport gratuit in toata tara la o comanda de peste 199 RON

 
 

Service Autorizat

Incercam sa solutionam orice problema sau orice reparatie cat mai rapid si eficient pentru toate produsele cumparate de pe airmotion.ro

Plata in Rate

Ramburs, Transfer Bancar, Card Online, in Rate prin Raiffeisen, Card Avantaj, Star BT, Bonus Card, AlphaCard, Bitcoin, Card BCR, Card BRD

Comenzi telefonice

Simplu si usor

0748 883 163

Program

(L-V: 9-18) (S: 09-13)

5 activitati distractive pe care le poti face cu o trotineta electrica
2019-02-18 16:19:37

Trotinetele nu mai sunt de mult doar o jucarie pentru copii. Mai ales de cand au fost inventate cele electrice, toata lumea si-a dat seama ca acestea pot fi o modalitate de transport rapida, prietenoasa cu mediul si mai ales distractiva.

Orice lucru pe care il faci trebuie sa fie cu placere, indiferent daca e vorba despre jobul tau sau despre un simplu drum pana la piata. Mai jos vei gasi cateva idei care sa te inspire sa folosesti mai des trotineta electrica, pentru diferite activitati de zi cu zi.

O plimbare cu cainele

Aceasta situatie nu se aplica in cazul tuturor cainilor, ci mai degraba doar pentru cei atletici, care au nevoie de multa miscare pentru sanatatea lor - pitbull, amstaff, border collie. Daca pana acum trebuia sa tragi de tine ca sa alergi in parc sau in jurul blocului, trotineta electrica poate fi un motiv in plus sa iesi la plimbare alaturi de cainele tau.

Este important sa iti obisnuiesti mai intai cainele cu trotineta: mergi usor pe langa ea si apoi foloseste doar cea mai mica viteza, pana observi ca animalul de companie s-a obisnuit si incepe sa alerge linistit pe langa trotineta. Evident, va trebui sa experimentezi mult la inceput, dar cu siguranta, atat tu, cat si catelul, va veti distra incercand sa ii dati de cap.

Cursa cu copiii in parc

Daca ai copii, stii cat de important este sa petreci timp cu ei, mai ales pentru dezvoltarea lor. Este recomandat sa ii ajuti la teme, sa ii inveti noi abilitati - gatit, fotografie, desenat - dar si sa te distrezi cu ei,  mai ales ca acestia invata foarte mult  prin joaca si activitati distractive.

Îti recomandam sa iesi cu cei mici in parc, dar nu pentru o plimbare oarecare, ci pentru o cursa cu trotinetele electrice, una pentru adulti  si una pentru copii. Mai intai este bine sa gasiti o portiune cu mai putini oameni ca sa nu existe riscul unui accident si sa purtati echipament de protectie (casti, genunchiere si cotiere). Poti sa creezi o competitie prieteneasca si chiar sa va oferiti mici recompense, precum o inghetata sau bilete la film.

Plimbare romantica prin oras

Tu cat de bine iti cunosti orasul? Ai vizitat toate obiectivele turistice, toate stradutele pline de case vechi, toate muzeele cu expozitii fascinante? Cel mai probabil iti zici ca nu ai timp, ca esti prea ocupat cu munca sau cu alte treburi.

Dar adevarul este ca iti poti face timp. Și vestea buna este ca, folosind o trotineta electrica pentru a vizita obiectivele vei profita la maxim de timpul pe care il ai la dispozitie. Tu si jumatatea ta veti ajunge usor si rapid de la un muzeu la altul, fara sa ramaneti blocati in trafic. E bine sa plecati de acasa cu un plan bine facut cu tot ce veti vizita, care poate sa includa si un picnic romantic in parc.

Explorarea unui oras nou

Daca ai ales sa vizitezi un oras nou, din tara sau de afara, nu uita sa iei si trotineta electrica cu tine, in cazul in care mergi cu masina. Astfel, te vei plimba mult mai rapid cu trotineta prin oras si poti sa vizitezi mai multe obiective turistice intr-un timp mai scurt.

Spre exemplu, sigur vei vrea sa faci un tur ca sa vezi cat mai mult din oras. Ai optiunea sa te urci intr-un autobuz care are un anumit orar si opreste in anumite locuri. În schimb, cu trotineta poti sa te opresti oricand vezi o straduta interesanta sau o cofetarie cu produse apetisante. Mai mult, vei experimenta si te vei distra mai mult cand esti pe cont propriu si tu decizi ce vrei sa vezi si cu cine interactionezi.

Drumul la birou

Sigur nu te asteptai sa regasesti mersul la munca in aceasta lista. Majoritatea dintre noi nu se gandesc cu placere la naveta pe care o fac zilnic, in aglomeratia din metrou si autobuz, ori blocati in trafic pentru ore interminabile.

Dar tocmai de asta este distractiv sa mergi la job cu trotineta electrica, pentru ca eviti ambele probleme. Nu te vei sta mult timp in aglomeratie, deoarece cu trotineta iti poti croi drum usor atat pe trotuar, cat si pe sosea. Cu siguranta daca drumul spre munca e placut, te vei simti mai motivat sa ai o zi productiva.

Trotineta electrica poate fi partenerul ideal intr-o varietate de situatii, de la mersul la munca, la plimbatul cainelui si la vizitatul unui oras nou. Dupa ce iti iei toate masurile de siguranta, ai liber la distractie!

Sursa foto: Shutterstock

Adauga comentariu

Nume *

Subiect*

Mesaj *

Aboneaza-te la Newsletter

MasterCard Airmotion Mastero Airmotion Visa Airmotion Visa Electron Airmotion Garanti Bonus Airmotion BRD Airmotion ShopMania Airmotion Compari Airmotion

Copyright © 2024 Airmotion , toate drepturile rezervate
SC Alt Aleco Group SRL, CUI 18701703, Capital social 10.000 Lei.

airmotion, logo
Airmotion
Bulevardul Timișoara 26, Bucuresti, 062346
Telefon: 0748 883 163
Protectia Consumatorului ANPC