Transport gratuit

Beneficiezi de transport gratuit in toata tara la o comanda de peste 199 RON

 
 

Service Autorizat

Incercam sa solutionam orice problema sau orice reparatie cat mai rapid si eficient pentru toate produsele cumparate de pe airmotion.ro

Plata in Rate

Ramburs, Transfer Bancar, Card Online, in Rate prin Raiffeisen, Card Avantaj, Star BT, Bonus Card, AlphaCard, Bitcoin, Card BCR, Card BRD

Comenzi telefonice

Simplu si usor

0748 883 163

Program

(L-V: 9-18) (S: 09-13)

5 motive pentru care ar trebui sa ii cumperi un hoverboard copilului tau
2018-02-08 10:02:51

Lumea intreaga s-a indragostit de hoverboard-uri. Sunt dispozitive amuzante, de ultima generatie si o alternativa la moda pentru clasicele skateboard-uri. 

Nu e de mirare, asadar, ca sunt atat de populare printre cei mici si nici ca au aparut pe majoritatea listelor cu dorinte pentru Mos Craciun, in 2017.

Daca inca nu ai avut sansa sa ii cumperi un astfel de dispozitiv copilului tau, iata care sunt motivele pentru care ar trebui sa faci asta imediat:


Iti determini copilul sa faca sport

Intr-o lume a smartphone-urilor, tabletelor si a serviciilor de tip Netflix sau YouTube este usor ca fiul sau fiica ta sa aiba o viata sedentara. Lucruri ca jocurile video sau aplicatiile amuzante sunt o modalitate minunata de a petrece timpul liber. Asta in conditiile in care nu afecteaza in mod negativ sanatatea copilului tau. Tehnologia este binevenita, insa nu in momentele in care ne incurajeaza sa stam intr-un loc pentru perioade lungi de timp.

Daca vrei sa impunatatesti stare fizica a copilului tau, cel mai bun lucru pe care poti sa-l faci este sa-l incurajezi sa faca miscare. Iar un hoverboard este scuza perfecta pentru o plimbare in aer liber. Iar copilul tau va avea la dispozitie o „jucarie“ la moda si inovatoare, care ii lucreaza muschii si il ajuta sa-si faca noi prieteni.

In oferta AirMotion gasesti modele de hoverboard pentru toate buzunarele si gusturile, de la cele clasice, la unele care arata de-a dreptul desprinse din filmele SF.


Copilul tau va invata abilitati noi 

Este mult mai greu pentru un copil sa se obisnuiasca cu un hoverboard decat cu mersul pe bicicleta sau skateboard. Hoverboard-urile au capacitatea de a se echilibra singure. Insa arta de a conduce unul se bazeaza pe niste miscari specifice, intuitive. Aplecatul in fata, indoitul genunchilor sau contrabalansarea greutatii sunt vitale pentru a urca pante sau pentru intoarceri bruste.

Este amuzant sa inveti cum sa stapanesti la perfectie acest dispozitiv de ultima generatie. Iar copilul tau va capata in scurt timp abilitati de atlet. Controlul perfect al muschilor si mai ales a unor grupe izolate de muschi sunt vitale in orice activitate sportiva. Il va ajuta inclusiv la orele de sport de la scoala, la fotbal sau la exercitiile de gimnastica.

Iar obiceiul de a face exercitii in natura ii va sustine sistemul imunitar, sanatatea si conditia fizica.

Copilul tau invata sa fie mult mai independent

In functie de varsta copilului tau, poti lua in considerare inclusiv sa-l lasi sa mearga in mici excursii cu prietenii, fara sa fie insotit de niciun adult. Sau chiar de unul singur. Vorbim aici despre a merge pana la magazinul din apropierea casei pentru a cumpara o gustare. Sau despre a vizita un prieten care locuieste in apropiere.

Daca acum cel mic depinde de tine sa il transporti pana acolo, un hoverboard poate rezolva aceasta problema. Pentru ca sunt mai rapide decat mersul pe jos, aceste mici calatorii vor fi mult mai rapide. Astfel, ai mai multe sanse ca cel mic sa ajunga acasa inainte de lasarea intunericului.

Bineinteles, pana va stapani acest dispozitiv la perfectie, trebuie sa-l insotesti. In plus, va trebui sa il inveti regulile de siguranta.


Copilul tau va invata sa fie mai responsabil

Atunci cand vor sa ii invete pe copii conceptul de responsabilitate, majoritatea parintilor se gandesc la animale de companie. Insa, in loc sa iti iei un angajament atat de mare - un animal de companie trebuie ingrijit, hranit, dus la veterinar etc. - de ce nu ai opta pentru un hoverboard?

Aceste dispozitive trebuie curatate si incarcate regulat. Trebuie manevrate cu grija pentru a evita orice problema de natura mecanica sau electrica. Sunt o investitie destul de consistenta, asa ca vei vrea ca cel mic sa aiba grija de al lui.

Este un mod excelent de a-l invata pe cel mic sa fie responsabil si de a-l obisnui cu cerintele de ingrijire ale unui dipsozitiv mecanic. Gandeste-te ca va deveni adolescent, moment in care probabil isi va dori o masina.


Copilul tau va invata sa fie mai sociabil

In epoca moderna, singurul lucru care mai poate sa-i stranga pe copii laolalta este Xbox online. Daca si prietenii lui au hoverboard-uri, acest lucru va crea un context perfect pentru socializare. Parintii pot sa mearga cu cei mici in parcuri si sa-i supravegheze in timp ce se distreaza in aer liber.

Este posibil ca cel mic chiar sa-si faca prieteni cu pasiuni similare si sa-si largeasca astfel cercul de cunoscuti.

In ciuda lucrurilor pe care le-ai auzit, hoverboard-urile nu sunt periculoase. Nu mai mult decat mersul pe bicicleta sau skateboard-ul. Copilul tau va avea nevoie de casca de protectie, cotiere si genunchiere si de un loc sigur in care sa exerseze pana va stapani acest dispozitiv. 

Hoverboard-urile de calitate sunt mai scumpe, insa, daca iti doresti ca cel mic sa fie in siguranta, iar dispozitivul sa nu se strice dupa primele utilizari, merita investitia. Iar benefiicile sunt nepretuite, de la o stare fizica optima, la posibilitatea de a socializa cu altii copii sau de a invata noi abilitati.

 

Sursa foto: Shutterstock.com

Adauga comentariu

Nume *

Subiect*

Mesaj *

Aboneaza-te la Newsletter

MasterCard Airmotion Mastero Airmotion Visa Airmotion Visa Electron Airmotion Garanti Bonus Airmotion BRD Airmotion ShopMania Airmotion Compari Airmotion

Copyright © 2024 Airmotion , toate drepturile rezervate
SC Alt Aleco Group SRL, CUI 18701703, Capital social 10.000 Lei.

airmotion, logo
Airmotion
Bulevardul Timișoara 26, Bucuresti, 062346
Telefon: 0748 883 163
Protectia Consumatorului ANPC