Transport gratuit

Beneficiezi de transport gratuit in toata tara la o comanda de peste 199 RON

 
 

Service Autorizat

Incercam sa solutionam orice problema sau orice reparatie cat mai rapid si eficient pentru toate produsele cumparate de pe airmotion.ro

Plata in Rate

Ramburs, Transfer Bancar, Card Online, in Rate prin Raiffeisen, Card Avantaj, Star BT, Bonus Card, AlphaCard, Bitcoin, Card BCR, Card BRD

Comenzi telefonice

Simplu si usor

0748 883 163

Program

(L-V: 9-18) (S: 09-13)

Activitati creative in aer liber care unesc oricand prietenii
2019-08-08 18:01:50

Nu cred ca exista persoana care s-a uitat la serialul „Friends” sau la „Sex and the city”, fara sa isi doreasca un grup de prieteni la fel de animat si unit ca in acele filme. Partea buna este ca relatii frumoase pot fi intalnite si in viata reala. Ele se cultiva in timp prin tot felul de activitati, povesti, intamplari, intalniri si discutii care ne unesc din ce in ce mai mult. Calitatea timpului pe care il petrecem cu prietenii este mai importanta decat durata lui. De aceea ti-am pregatit cateva activitati menite sa te apropie de cei dragi.

Planifica o intalnire in hamace

Simple sau in dungi multicolore, tesute din bumbac sau realizate din nylon, hamacele ne duc intotdeauna cu gandul la relaxare, rasfat si vacanta. Pentru ca au devenit din ce in ce mai accesibile, hamacele pot fi elementul cheie care aduna intreaga gasca de prieteni. Propune-le sa petreceti cateva ore dintr-un weekend in una dintre padurile aflate in afara orasului sau chiar intr-o zona de munte din apropiere. Luati-va hamacele, cateva sandvisuri, energia buna si relaxati-va impreuna, departe de agitatia orasului.

 

Porniti intr-o aventura cu bicicleta

In copilaria multora dintre noi existau acele zile, mai ales in perioada vacantei de vara, cand plecam dimineata de acasa, ne urcam pe bicicleta si impreuna cu prietenul cel mai bun pedalam cat era ziua de lunga. Ne mai intorceam abia seara acasa, incantati de aventura noastra. Indiferent de timp, excursiile cu bicicleta sunt o modalitate prin care petreci ore de calitate cu prietenii tai. Multi evitam sa mergem in trasee mai lungi cu bicicletele pentru ca ne este teama ca nu vom rezista fizic pentru atat de mult efort. Bicicletele electrice sunt o solutie pentru cei care nu vor sa rateze astfel de distractii. Sunt utile mai ales daca mergi cu un grup de prieteni mai sportivi cu care esti obligat sa tii ritmul. Chiar daca momentan nu ai rezistenta fizica foarte buna, bicicleta electrica te va ajuta sa imbunatatesti acest aspect fara sa ratezi calatoriile cu prietenii.

Explorati impreuna orasul

Cu siguranta exista obiective turistice, zone, strazi, muzee pe care nu le-ati vizitat inca, desi de mult timp va propuneti sa o faceti. Stabileste impreuna cu prietenii tai o zi in care sa explorati orasul in detaliu, ca si cand tocmai ati ajuns intr-un loc nou pe care nu l-ati mai vazut niciodata. Poti organiza in cadrul acestei iesiri si o sesiune foto in care sa surprindeti cele mai frumoase, atractive si captivante detalii din orasul vostru. Incercati, cu siguranta va fi distractiv.

In cazul in care orasul in care stai este mare, fa-ti mai intai un circuit cu obiectivele pe care vrei sa le vizitati. Ca sa fiti mai eficienti si sa va deplasati mai repede, folositi trotinetele electrice. In acest fel veti profita 100% de timpul pe care il aveti la dispozitie si veti adauga un plus de energie, distractie si amuzament intalnirii voastre.

Organizeaza un picnic

Cunosti acele imagini de pe Instagram sau Pinterest care surprind momente faine de la picnicuri organizate in familie sau cu prietenii. Nu ai nevoie sa fii pe vreo insula tropicala sau pe un munte pitoresc pentru a organiza un astfel de eveniment. Ci mai curand de entuziasmul prietenilor si dorinta voastra de a discuta, de a socializa altfel decat o faceti in mod obisnuit. Picnicul este ocazia ideala de a inlocui discutiile online cu intalnirile face-to-face care consolideaza relatiile.

Planuieste un „Treasure Hunt”

„Treasure Hunt” este o activitate des intalnita in teambuildinguri si este menita sa favorizeze lucrul in echipa, stimuleaza creativitatea, dar si distractia. Presupune cautarea unor obiecte in functie de anumite indicii, pasi, harti sau ghicitori care incifreaza locatia in care sunt ascunse. Poti organiza activitatea intr-un parc din orasul tau, in apropierea casei tale, in interiorul locuintei tale sau a altui spatiu. Pasii sunt destul de simpli:

In primul rand, alege locatia potrivita si delimiteaz-o;

Creeaza o harta a spatiului delimitat;

Alege obiectele pe care vrei sa le ascunzi;

Creeaza o poveste care sa uneasca obiectele;

Ascunde obiectele;

Gandeste indiciile care ii vor ajuta pe prietenii tai sa descopere locul in care obiectele au fost ascunse.

Indiciile pot fi: ghicitori, fotografii, lacate cu cifru, puzzle-uri, anagrame s.a.

Experimentati traversarile cu tiroliana

O doza de adrenalina si putin curaj sunt intotdeauna bine venite in grupurile de prieteni. Daca va incanta senzatiile tari traite la inaltime, atunci mergeti un weekend intr-unul dintre locurile cunoscute pentru acest sport. In Romania cea mai lunga tiroliana dintr-o singura bucata se afla in localitatea Palma, din judetul Suceava. Mai exista, insa, si in Busteni, in salina Praid, in Brasov.

Indiferent ce activitate alegeti, important este sa va bazati pe cateva criterii: sa oferiti calitate timpului vostru, emotie, discutii frumoase si bucuria de a fi in prezenta oamenilor importanti. Daca toate acestea exista, atunci amintirile pe care le construiti impreuna vor fi captivante.

Alte articole pe care poti citi:

https://airmotion.ro/blog/top-10-trasee-montane-din-romnia-pe-care-poi-s-le-parcurgi-cu-bicicleta

https://airmotion.ro/blog/top-10-orase-din-lume-pe-care-le-poti-strabate-cu-bicicleta

Sursa foto: Shutterstock

Adauga comentariu

Nume *

Subiect*

Mesaj *

Aboneaza-te la Newsletter

MasterCard Airmotion Mastero Airmotion Visa Airmotion Visa Electron Airmotion Garanti Bonus Airmotion BRD Airmotion ShopMania Airmotion Compari Airmotion

Copyright © 2024 Airmotion , toate drepturile rezervate
SC Alt Aleco Group SRL, CUI 18701703, Capital social 10.000 Lei.

airmotion, logo
Airmotion
Bulevardul Timișoara 26, Bucuresti, 062346
Telefon: 0748 883 163
Protectia Consumatorului ANPC