Transport gratuit

Beneficiezi de transport gratuit in toata tara la o comanda de peste 199 RON

 
 

Service Autorizat

Incercam sa solutionam orice problema sau orice reparatie cat mai rapid si eficient pentru toate produsele cumparate de pe airmotion.ro

Plata in Rate

Ramburs, Transfer Bancar, Card Online, in Rate prin Raiffeisen, Card Avantaj, Star BT, Bonus Card, AlphaCard, Bitcoin, Card BCR, Card BRD

Comenzi telefonice

Simplu si usor

0748 883 163

Program

(L-V: 9-18) (S: 09-13)

Cele mai haioase activitati pentru tine si gasca de prieteni
2019-09-26 17:44:19

Nu ai nevoie de un motiv sau de o ocazie speciala pentru o reuniune cu intreaga ta gasca de prieteni. Ba chiar dimpotriva, aceste revederi ar trebui sa se intample cat mai des. Pe langa faptul ca veti petrece timp impreuna si veti putea impartasi povestile pe care nu ati apucat sa le spuneti unii altora, va veti distra pe cinste impreuna.

Cat despre lista de activitati perfecte pentru o astfel de reuniune, trebuie sa va spunem ca este una cuprinzatoare! Sunt nenumarate optiuni de luat in calcul, iar in cele ce urmeaza vom discuta despre cele mai simpatice idei pentru o iesire intre prieteni.

Organizeaza o seara de pizza si board games

Pe langa faptul ca iti stimuleaza diferite aptitudini si cunostinte (atentia la detalii, gandirea analitica, spiritul competitiv), jocurile de societate sunt una dintre cele mai fun activitati pentru o reuniune cu grupul de prieteni. Vei incerca sa castigi pe cont propriu sau in echipa, sa identifici slabiciunile „adversarilor”, sa gasesti scurtaturile ascunse ale jocului. Si, inevitabil, vor aparea multe glume si momente amuzante cu prietenii.

In plus, daca este si pizza inclusa in plan, in mod sigur va fi o seara de pomina! Iar partea buna e ca nici nu implica cine stie ce organizare inainte: e o idee foarte simpla, numai buna de pus in practica la final de saptamana, cand toata lumea vrea sa se relaxeze si sa se deconecteze de grijile pe care le are.

Da o tura prin parc cu bicicleta sau trotineta electrica

S-au inmultit vehiculele electrice, semn ca oamenii incep sa inteleaga din ce in ce mai bine ca este important sa protejam mediul, ca nu vom avea pentru totdeauna resursele de acum, daca vom continua sa le risipim, si ca a venit momentul sa ne orientam catre alternative. Iar faptul ca orasul s-a umplut de trotinete electrice arata ca am inceput sa facem pasi siguri catre un viitor ecologic.

Pe langa faptul ca bicicletele, skateboardul, trotinetele si alte vehicule electrice reprezinta un mijloc de transport prietenos cu mediul, e si foarte distractiv sa te plimbi cu ele, mai ales daca esti insotit de cei mai buni prieteni. Puteti sa va luati la intrecere pe o alee libera din parc, sa descoperiti trucuri si miscari noi si, bineinteles, sa explorati impreuna orasul, in cautarea unor locuri spectaculoase, dar mai putin cunoscute. Atat de multe optiuni simpatice, nu-i asa?

Mergi la o sesiune de karaoke

Nu, o sesiune de karaoke nu este un casting pentru opera nationala, asa ca nu trebuie sa iti faci griji in privinta aptitudinilor tale vocale. De fapt, o iesire la karaoke este cu atat mai amuzanta cu cat se canta mai prost. Iar daca ii ai alaturi si pe cei mai nebuni prieteni, n-are cum sa nu iasa perfect!

Prin urmare, data viitoare cand mergi cu ei la karaoke sau cand organizezi o seara de muzica si voie buna acasa, pregateste un playlist cu piesele voastre preferate, cantece care sa va aminteasca de momentele frumoase petrecute impreuna. Va iesi un concert pe cinste!

O excursie la final de weekend

Nimic nu se compara cu o scurta escapada la finalul unei saptamani aglomerate, mai ales daca destinatia e una dintre preferatele tale si ale prietenilor tai. Poate fi un oras european, o plaja salbatica, ferita de ochii turistilor sau o cabana din lemn ascunsa intr-un sat de munte.

Indiferent de locul ales, important este sa va deconectati si sa petreceti impreuna cateva zile in care uitati de toate grijile. In plus, este momentul perfect pentru a va ocupa de toate lucrurile pe care le aveati in plan (sa incepeti un nou serial, sa terminati o carte, sa vizitati o galerie de arta la care visati de multa vreme, sa va plimbati cu bicicleta ore in sir pe stradutele unui orasel medieval si lista poate continua), dar pe care nu le-ati bifat pana acum din lipsa de timp sau din nenumarate alte motive.

Acestea fiind spuse, acum ca ideile s-au notat, a venit timpul sa pregatesti urmatoarea iesire cu gasca de prieteni. Distractia trebuie sa fie principala coordonata, de acord?

Foto: Shutterstock.com

Adauga comentariu

Nume *

Subiect*

Mesaj *

Aboneaza-te la Newsletter

MasterCard Airmotion Mastero Airmotion Visa Airmotion Visa Electron Airmotion Garanti Bonus Airmotion BRD Airmotion ShopMania Airmotion Compari Airmotion

Copyright © 2024 Airmotion , toate drepturile rezervate
SC Alt Aleco Group SRL, CUI 18701703, Capital social 10.000 Lei.

airmotion, logo
Airmotion
Bulevardul Timișoara 26, Bucuresti, 062346
Telefon: 0748 883 163
Protectia Consumatorului ANPC