Transport gratuit

Beneficiezi de transport gratuit in toata tara la o comanda de peste 199 RON

 
 

Service Autorizat

Incercam sa solutionam orice problema sau orice reparatie cat mai rapid si eficient pentru toate produsele cumparate de pe airmotion.ro

Plata in Rate

Ramburs, Transfer Bancar, Card Online, in Rate prin Raiffeisen, Card Avantaj, Star BT, Bonus Card, AlphaCard, Bitcoin, Card BCR, Card BRD

Comenzi telefonice

Simplu si usor

0748 883 163

Program

(L-V: 9-18) (S: 09-13)

Cum poti ajunge la birou impecabil, fara masina, motocicleta sau transportul in comun
2016-10-21 15:36:03


Iti vine sa lasi masina acasa? Cu siguranta, mai ales cand stai zeci de minute in trafic si cu o mare emotie in inima legata de locul de parcare pe care este posibil sa il gasesti liber abia la jumatate de kilometru.

Iti vine sa te sui pe motocicleta? Daca ai carnet, daca ai curaj, daca ai si motorul unde sa il parchezi in siguranta.

Iti vine sa iti iei bicicleta? Probabil ai incercat si aceasta varianta, dar o alta probleme trebuie rezolvata: unde faci dus dupa ce ai pedalat cativa kilometri buni? Pentru ca nu prea poti sa mergi la costum sau in deux-piece si apoi sa arati impecabila intr-o intalnire importanta, dupa ce ai mers pe bicicleta, oricat de buna ar fi conditia ta fizica.

Un vehicul electric de oras este solutia ideala. Te deplasezi elegant prin traficul aglomerat din orele aglomerate, pentru ca ai la indemana numeroase optiuni: poti merge pe trotuar, chiar si acolo unde latimea acestuia este destul de mica, mai ales daca te-ai suit pe un skateboard electric sau un monociclu, poti merge pe prima banda a soselei deoarece poti prinde o viteza comparabila cu a unei biciclete, te poti strecura printre masinile blocate la stop sau poti alege cele mai bune scurtaturi. Toate astea, fara sa depui cel mai mic efort, ajungand la birou in tinuta ta impecabila.

Sa luam de exemplu, un monociclu electric X3 propus de AirMotion. Poate atinge o viteza de 18 km/h si, daca iti vine sa spui ca este o viteza destul de mica, incearca sa calculezi in gand viteza medie pe care o ai zi de zi in drumul spre birou, cu masina. Adauga la timpul petrecut la volan si timpul pierdut pentru gasirea locului de parcare si vei vedea ca ramai mult in urma moniclului.

Revenind la X3, poti merge cu o incarcare aproximativ 20 de kilometri, suficient pentru a traversa orasul tau, cu siguranta. Se incarca in 90 de minute, deci pana la pauza de pranz, este cu siguranta gata de drum. Are protectie la apa, deci nu trebuie sa iti bati capul daca se apropie vreo ploaie de vara. Si ce este si mai interesant, este faptul ca il poti lua de maner, ca pe o geanta pentru a-l parca chiar langa birou, fara a deranja pe nimeni. Acest lucru te ajuta, de altfel, sa faci un mix de mijloace de transport, urcand in metrou sau tramvai pe distante mai lungi si iar pe monociclu intre statie si casa sau birou.

Cat despre simplitatea de a conduce unui monociclu electric X3, este incredibil cat de simplu poti deveni experta in doar cateva zeci de minute de practica cu ajutorul rotilor ajutatoare. Sistemul avansat de echilibrare te face sa te simti ca pe o scara rulanta iar manevrarea inainte-inapoi-lateral se face printr-o simpla inclinare a corpului.

Astfel de vehicule sunt solutia ideala, atunci cand nici masina, nici bicicleta, nici transportul in comun nu sunt o solutie potrivita. Iar daca X3 ti se pare putin cam indraznet, poti alege un biciclu electric cu sau fara sa.

Adauga comentariu

Nume *

Subiect*

Mesaj *

Aboneaza-te la Newsletter

MasterCard Airmotion Mastero Airmotion Visa Airmotion Visa Electron Airmotion Garanti Bonus Airmotion BRD Airmotion ShopMania Airmotion Compari Airmotion

Copyright © 2024 Airmotion , toate drepturile rezervate
SC Alt Aleco Group SRL, CUI 18701703, Capital social 10.000 Lei.

airmotion, logo
Airmotion
Bulevardul Timișoara 26, Bucuresti, 062346
Telefon: 0748 883 163
Protectia Consumatorului ANPC