Transport gratuit

Beneficiezi de transport gratuit in toata tara la o comanda de peste 199 RON

 
 

Service Autorizat

Incercam sa solutionam orice problema sau orice reparatie cat mai rapid si eficient pentru toate produsele cumparate de pe airmotion.ro

Plata in Rate

Ramburs, Transfer Bancar, Card Online, in Rate prin Raiffeisen, Card Avantaj, Star BT, Bonus Card, AlphaCard, Bitcoin, Card BCR, Card BRD

Comenzi telefonice

Simplu si usor

0748 883 163

Program

(L-V: 9-18) (S: 09-13)

Cum te pregatesti pentru o vacanta fara griji
2020-02-15 11:17:43

Visezi tot mai des cum serpuiesti pe partie, cum strabati stradutele pietruite ale unui oras medieval sau cum nisipul cald iti gadila talpile picioarelor? Este clar, ai nevoie de o vacanta. Indiferent de destinatia catre care ai vrea sa te indrepti, insa, nu vei avea parte de amintiri placute decat cu atentie la detalii. De la cati bani vrei sa cheltui in concediu si pana la modul in care te deplasezi catre aeroport, totul trebuie pus la punct cu grija.

Planifica-ti cu grija bugetul de vacanta 

Daca nu pornesti niciun demers in viata de zi cu zi fata de grija pentru costuri, de ce ai face asta tocmai cand vine vorba despre vacanta ta? Elementul central al oricarei deplasari este bugetul, pentru ca în jurul lui graviteaza toate detaliile care transforma un banal concediu intr-o vacanta reusita.

Un pont util este acela de a stabili mai intai cat de mult te poti intinde cu bugetul, pentru ca abia apoi sa alegi o destinație. Poate ca un city break in afara suna bine, dar poti constata ca aceiasi bani iti pot aduce un roadtrip catre Bucovina sau cateva zile de schi intr-o statiune montana din Bucegi.

Pe de alta parte, ai putea descoperi cu uimire oferte atractive in destinatii europene. De-abia acesta este momentul in care poti incepe sa estimezi, pe zile, notele de plata pentru restaurante, intrarile la muzee sau biletele la concerte. Shopping-ul trebuie bugetat separat, pentru a pastra o perspectiva realista asupra costului in ansamblu.

Fa-ti bagajele inteligent

Doua sunt problemele care risca sa-ti afecteze mereu placerea de a calatori: bagajele prea voluminoase si slaba mobilitate din multe destinatii care nu dispun de o infrastructura alternativa. Exista orase precum Belgradul sau Clujul, care nu dispun de metrou, dar care merita din plin sa fie vizitate.

Pentru a evita durerile de cap, fa tot posibilul sa calatoresti cu un numar cat mai mic de bagaje sau chiar cu unul singur si nu lua cu tine decat hainele strict necesare si accesoriile utile, precum umbrela sau incarcatorul mobilului. Acest lucru te va ajuta mai ales in situatia in care vei avea nevoie sa schimbi rapid mai multe mijloace de transport, iar cel mai rau scenariu este acela de a te trezi fara una dintre genti.

O valiza inteligenta este indeajuns de spatioasa pentru un city break relaxat si te va surprinde prin utilitatea ei ca mijloc de transport. Motoarele electrice puternice si acumulatorul cu autonomie mare iti garanteaza o experienta distractiva, dar totodata utila.

Nu irosi ziua dinaintea plecarii

Cand te pregatesti de o escapada exotica sau pur si simplu palpitanta, fluturii din stomac te pot face sa uiti de bunele obiceiuri. Daca, de regula, ai grija sa adormi la o ora decenta, pentru ca trebuie sa te incadrezi intr-un program, ziua dinaintea plecarii este un bun exemplu de risipa a timpului.

Daca vrei sa nu risti pierderea zborului sau, mai rau, sa iti compromiti buna dispozitie din vacanta care sta sa inceapa, trebuie sa ai grija cum iti dramuiesti timpul. Ai grija sa faci cumparaturile si alcatuirea bagajului cu doua zile inainte, iar dupa ce programul de la serviciu a ajuns la final, evita inteligent aglomeratia din trafic, cu ajutorul unei trotinete electrice.

Vei ajunge acasa inaintea tuturor si te vei putea odihni mai multa vreme. O capcana in care cu totii picam adesea este tentatia de a sta pana tarziu in noapte pentru a ne asigura ca toate detaliile legate de zbor, cazare si atractii turistice sunt bine puse la punct. Aceasta este, de fapt, calea sigura de a ne epuiza inca dinainte de a incepe orice drumetie.

Nu exista retete instant pentru vacanta ideala, dar sfaturile de mai sus te pot ajuta sa te apropii cat mai mult de acest scop. Atentia acordata fiecarei etape te va ajuta sa-ti eliberezi mintea pe deplin de-a lungul excursiei si sa te bucuri cu adevarat de fiecare exprienta. 

Credit foto: Shutterstock

Adauga comentariu

Nume *

Subiect*

Mesaj *

Aboneaza-te la Newsletter

MasterCard Airmotion Mastero Airmotion Visa Airmotion Visa Electron Airmotion Garanti Bonus Airmotion BRD Airmotion ShopMania Airmotion Compari Airmotion

Copyright © 2024 Airmotion , toate drepturile rezervate
SC Alt Aleco Group SRL, CUI 18701703, Capital social 10.000 Lei.

airmotion, logo
Airmotion
Bulevardul Timișoara 26, Bucuresti, 062346
Telefon: 0748 883 163
Protectia Consumatorului ANPC