Transport gratuit

Beneficiezi de transport gratuit in toata tara la o comanda de peste 199 RON

 
 

Service Autorizat

Incercam sa solutionam orice problema sau orice reparatie cat mai rapid si eficient pentru toate produsele cumparate de pe airmotion.ro

Plata in Rate

Ramburs, Transfer Bancar, Card Online, in Rate prin Raiffeisen, Card Avantaj, Star BT, Bonus Card, AlphaCard, Bitcoin, Card BCR, Card BRD

Comenzi telefonice

Simplu si usor

0748 883 163

Program

(L-V: 9-18) (S: 09-13)

Invata sa te bucuri de senzatia oferita de hoverboard in cativa pasi simpli
2020-07-23 18:04:48

Vara aceasta ar putea fi o ocazie excelenta sa inveti ceva nou si distractiv! Daca ai avut candva intentia de a te imprieteni cu un hoverboard, acum este momentul sa te distrezi si sa dai un boost plimbarilor din parc. Un hoverboard se comporta ideal pe suprafete asfaltate si netede, astfel incat sa ai parte de o plimbare cat mai lina.

Hoverboard-ul este un vehicul usor de folosit, stabil, care poate sa sustina o greutate de pana la 120 kg, in ciuda constructiei sale aparent fragile. In cateva minute, cu putin exercitiu aproape oricine poate sa invete sa se bucure de o plimbare relaxanta cu un hoverboard daca tine cont de cateva aspecte:

  • Asaza hoverboard-ul pe o suprafata plana si paseste usor pe placa, mai intai cu un singur picior. Pentru a obtine o pozitie stabila de la inceput, se recomanda sa plasezi al doilea picior la o distanta cat mai mare de primul. Din momentul in care te-ai urcat pe hoverboard, ai grija sa ai o pozitie cat mai dreapta a corpului si priveste in fata.
  • Deplasarea se face dintr-o miscare lina a corpului inainte. Incearca sa iti folosesti gleznele pe post de punct de sprijin iar in momentul in care faci miscarea de aplecare in fata, evita sa faci miscarea din sold pentru a evita un start cu smucituri.
  • Schimbarea directiei de mers se face prin apasarea vehiculului cu degetele de la piciorul opus directiei dorite, adica pentru stanga vei apasa piciorul drept.
  • Franarea, respectiv oprirea, pleaca de la acelasi principiu aplicat in deplasare, insa cu miscarea opusa: te vei inclina lin pe spate iar vehiculul va frana usor fara sa te dezechilibreze. Pentru a cobori de pe hoverboard, trebuie sa te sprijini cu toata greutatea pe un picior, iar pe celalalt il cobori usor pe pamant. Un detaliu important de care este bine sa tii cont este sa te dai jos doar dupa ce vehiculul se opreste complet, pasind in spatele lui.

Respectand cele de mai sus, vei trece repede de nivelul unui incepator, devenind un adevarat rider de hoverboard.

Desigur, cel mai important aspect ramane protectia si folosirea unui echipament adecvat compus din casca, genunchiere si cotiere astfel incat sa ramai in siguranta in cazul unor situatii neplacute imprevizibile.

Acum nu ramane decat sa alegi hoverboard-ul care ti se potriveste si sa te bucuri de o vara activa, ca un adevarat rider!

Profita de reducerile de vara oferite de Airmotion si achizitioneaza-ti propriul hoverboard dintr-o gama variata, la preturi imbatabile!

Adauga comentariu

Nume *

Subiect*

Mesaj *

Aboneaza-te la Newsletter

MasterCard Airmotion Mastero Airmotion Visa Airmotion Visa Electron Airmotion Garanti Bonus Airmotion BRD Airmotion ShopMania Airmotion Compari Airmotion

Copyright © 2024 Airmotion , toate drepturile rezervate
SC Alt Aleco Group SRL, CUI 18701703, Capital social 10.000 Lei.

airmotion, logo
Airmotion
Bulevardul Timișoara 26, Bucuresti, 062346
Telefon: 0748 883 163
Protectia Consumatorului ANPC