Transport gratuit

Beneficiezi de transport gratuit in toata tara la o comanda de peste 199 RON

 
 

Service Autorizat

Incercam sa solutionam orice problema sau orice reparatie cat mai rapid si eficient pentru toate produsele cumparate de pe airmotion.ro

Plata in Rate

Ramburs, Transfer Bancar, Card Online, in Rate prin Raiffeisen, Card Avantaj, Star BT, Bonus Card, AlphaCard, Bitcoin, Card BCR, Card BRD

Comenzi telefonice

Simplu si usor

0748 883 163

Program

(L-V: 9-18) (S: 09-13)

Cum te pot ajuta vehiculele electrice să-ți deschizi o afacere personală de succes: 3 soluții pe 2 roți
2018-11-28 12:34:19

Cum te pot ajuta vehiculele electrice să-ți deschizi o afacere personală de succes: 3 soluții pe 2 roți

„Bună ziua, aș vrea să încep o afacere în livrări și transport documente, ce vehicul e mai fiabil pe drumurile din București?”

 

Întrebarea de mai sus nu este una dintre cele mai frecvente pe care le primim pe adresa de e-mail Airmotion, dar sunt mulți oameni care vor să înceapă un start-up sau să lucreze independent și caută soluții moderne și eficiente pentru transportul urban. Poate fi vorba despre curierat, food delivery sau chiar de mijloace rapide de locomoție pentru angajații unui depozit sau supermarket: un hoverboard sau o bicicletă electrică sunt de departe soluția ideală pentru ei. Iată ce avantaje are un vehicul electric:

Citeste tot
Biroul mobil: 3 gadgeturi care ușurează munca agenţilor de vânzări aflaţi mereu pe drumuri
2018-11-08 09:59:00

Biroul mobil: 3 gadgeturi care ușurează munca agenţilor de vânzări aflaţi mereu pe drumuri

Pentru un agent de vânzări care trebuie să fie mereu pe drumuri - de la un client la altul, chiar și de la un oraș la altul - libertatea de mișcare este extrem de importantă. Dacă petrece prea mult timp blocat în trafic sau alergând după autobuz sau troleibuz, sunt și cazuri în care aceștia își fac treaba pe jos, înseamnă că apucă să stea de vorbă cu prea puțini potențiali clienți.

Pentru un manager de companie al cărei domeniu de activitate se bazează în mare parte pe reușitele agenților de vânzări, timpul pe care aceștia îl câștigă poate fi esențial pentru succesul în afaceri. Iată 3 gadgeturi care pot rezolva cu o investiție minimă problema timpului pierdut și pot oferi agentului de vânzări mobilitate și toate resursele unui birou... în deplasare:

Citeste tot
3 cadouri interesante care-l vor convinge pentru copilul tău să renunţe la tabletă şi la laptop
2018-10-31 09:23:37

3 cadouri interesante care-l vor convinge pentru copilul tău să renunţe la tabletă şi la laptop

Nu mai este un secret faptul că mulţi copii petrec, în ziua de astăzi, prea mult timp în faţa televizorului sau a computerului. Potrivit unui studiu realizat de Common Sense Media în Statele Unite, copiii sub opt ani petrec aproape o oră, zilnic, cu un smartphone sau cu o tabletă în faţă. Mai mult, acelaşi raport arată că aproximativ 48% dintre copiii sub opt ani au propriul lor gadget.

Nu este de mirare, în aceste condiţii, de ce este important să iei măsuri pentru a-i scoate pe copiii tăi din casă, fără să te implici prea tare în viaţa lor şi fără să-i forţezi. Un prim pas în această direcţie ar fi să-i faci un cadou care, vrând-nevrând, îl va scoate din casă şi-i va oferi noi perspective. Am ales trei astfel de cadouri interesante care au potenţialul de a deveni pasiuni pentru copilul tău.

Citeste tot
Cele mai practice vehicule electrice pe care le poti oferi angajatilor tai
2018-10-31 09:09:13

Cele mai practice vehicule electrice pe care le poti oferi angajatilor tai

Daca citesti acest articol, probabil te-ai convins deja de posibilitatile logistice, dar si de sustenabilitatea egolocica pe care le ofera mijloacele de transport electrice. Asa cum am mai aratat si intr-un alt articol, ele reprezinta un mod eficient de motivare al angajatilor care nu doresc nimic altceva decat un transport rapid si eficient catre locul de munca.

Citeste tot

Aboneaza-te la Newsletter

MasterCard Airmotion Mastero Airmotion Visa Airmotion Visa Electron Airmotion Garanti Bonus Airmotion BRD Airmotion ShopMania Airmotion Compari Airmotion

Copyright © 2024 Airmotion , toate drepturile rezervate
SC Alt Aleco Group SRL, CUI 18701703, Capital social 10.000 Lei.

airmotion, logo
Airmotion
Bulevardul Timișoara 26, Bucuresti, 062346
Telefon: 0748 883 163
Protectia Consumatorului ANPC