Transport gratuit

Beneficiezi de transport gratuit in toata tara la o comanda de peste 199 RON

 
 

Service Autorizat

Incercam sa solutionam orice problema sau orice reparatie cat mai rapid si eficient pentru toate produsele cumparate de pe airmotion.ro

Plata in Rate

Ramburs, Transfer Bancar, Card Online, in Rate prin Raiffeisen, Card Avantaj, Star BT, Bonus Card, AlphaCard, Bitcoin, Card BCR, Card BRD

Comenzi telefonice

Simplu si usor

0748 883 163

Program

(L-V: 9-18) (S: 09-13)

Vedete de la Hollywood care iubesc si promoveaza mersul pe bicicleta
2017-10-27 11:53:46

Exista actori de la Hollywood, indragiti in toata lumea, care promoveaza mersul pe bicicleta si un stil de viata sanatos. Care sunt acestia.


Este fascinant sa vezi nume mari din industria filmului la bordul unui avion privat, in drum spre o vacanta de-o vara in Franta. Este o lume pe care cei mai multi dintre noi si-o pot doar imagina. La fel de fascinant este insa sa ii vezi in timp ce fac lucruri absolut normale, pe care si le permite orice muritor de rand. Printre acestea, mersul pe bicicleta.

Este un mod prin care, vrand-nevrand, cei mai indragiti dintre actori promoveaza un stil de viata eco si sanatos. Iar pentru asta nu putem decat sa le multumim, mai ales intr-o lume in care poluarea sau bolile legate de lipsa miscarii au devenit parte din normal.

Lista de mai jos cuprinde actori care merg pe bicicleta in mod regulat sau chiar participa la maratoane de ciclism pentru amatori.


George Clooney

George Clooney este proprietarul unei case aflate pe maul lacului Como, din Italia. Zona este impanzita de trasee montane spectaculoase pentru mountain bike. Nu de putine ori a fost fotografiat aici, pe bicicleta. In plus, a aparut prin presa si cu povesti despre aventura alaturi de Bono, solistul legendarei trupe rock U2. Cei doi au strabatut impreuna, pe bicicleta, o buna parte din Irlanda rurala.


Jennifer Aniston

Jennifer Aniston fost curier pe bicicleta in New York inainte de a da lovitura cu mult premiatul si indragitul serial Friends, care a facut istorie in toata lumea. Avea 19 ani pe atunci si a spus de multe ori ca a fost unul dintre cele mai dificile job-uri pe care le-a avut. Cu toate acestea, nu si-a pierdut dragostea pentru mersul pe doua roti si inca iese la plimbare regulat pe bicicleta.


Patrick Dempsey

Patrick Dempsey a capatat faima internationala dupa ce l-a interpretat pe medicul Derek Shepherd in drama de succes Grey’s Anatomy, produsa de postul american de televiziune ABC. Este un actor talentat si foarte pasionat de ce face. La fel de mult il pasioneaza insa si mersul pe bicicleta. Atat de mult incat participa si la competitii de ciclism pentru amatori. Actorul este si fondatorul Dempsey Challenge - o competitie unde poti merge, alerga sau poti participa la o competitie de ciclism, totul in scop caritabil. Ciclistul profesionist  Levi Leipheimer participa in fiecare an la aceasta competitie.


Matt Damon

Si Matt Damon este un ciclist devotat. Alaturi de fratele sau, Kyle Damon, actorul a terminat Turul de ciclism Cape Argus din Africa de Sud, un traseu lung de aproape 110 kilometri. La un moment dat, actorul era in carti pentru a-l interpreta pe Lance Armstrong in productia de lung metraj It’s Not Abut The Bike. Insa filmarile au fost amanate, iar acum viitorul filmului este nesigur.


Matthew McConaughey

Prietenia dintre actorul Matthew McConaughey si Lance Armstrong este deja legendara, ambii fiind din Texas. Dupa scandalul de dopaj in care a fost implicat ciclistul, McConaughey l-a criticat dur pe Armstrong, insa acum au revenit la sentimente mai bune, iar actorul chiar ii ia apararea. Poate dragostea comuna pentru bicicleta i-a adus din nou impreuna? Cine stie!


Hugh Jackman 

Probabil pe internet exista mai multe poze cu Hugh Jackman pedaland decat cu orice alta vedeta din Cetatea Filmului. Se plimba pe doua roti prin Londra de cate ori are ocazia, fiind un mare fan si al bicicletelor electrice.


Jake Gyllenhaal

Starul fimului The Brokeback Mountain este un alt actor de la Hollywood care se declara dependent de fitness si mersul pe bicicleta. Prefera pentru asta California, dar si New York-ul, insa nu se sfieste sa urce pe doua roti in niciun oras unde se intampla sa filmeze.

Dintre cei de mai sus, care este actorul tau preferat? Ti se pare o idee buna ca vedetele de la Hollywood sa promoveze mersul pe bicicleta?

Sursă foto: Shutterstock.com

Adauga comentariu

Nume *

Subiect*

Mesaj *

Aboneaza-te la Newsletter

MasterCard Airmotion Mastero Airmotion Visa Airmotion Visa Electron Airmotion Garanti Bonus Airmotion BRD Airmotion ShopMania Airmotion Compari Airmotion

Copyright © 2024 Airmotion , toate drepturile rezervate
SC Alt Aleco Group SRL, CUI 18701703, Capital social 10.000 Lei.

airmotion, logo
Airmotion
Bulevardul Timișoara 26, Bucuresti, 062346
Telefon: 0748 883 163
Protectia Consumatorului ANPC