Despre Airmotion


Despre AirMotion

Se vorbeste foarte mult despre vehiculele electrice ca fiind solutia unui viitor mai green, mai prietenos cu aerul pe care il respiram, un viitor in care, poate in cinci, zece sau douazeci de ani, pompa de benzina sau de motorina va fi inlocuinta cu o priza electrica, oriunde in lume. Ce vom face insa cu aglomeratia din orase, cu ambuteiajele din intersectii, cu timpul pierdut in drum spre birou?

Din fericire, solutiile sunt aici, acum, propuse de AirMotion: motoare electrice, nu doar ecologice ci extrem de performante, instalate pe vehicule adaptate excelent aglomeratiei urbane.

AirMotion, ofera solutia pentru cele doua mari probleme ale oraselor aglomerate, poluarea si aglomeratia: vehiculele electrice pentru distante scurte si medii, perfecte pentru drumurile tale zilnice, dar si pentru vacantele in care vrei sa vezi mult mai multe obiective turistice.

Acum. Aici. AirMotion

AirMotion, un proiect AlecoAir, companie dedicata solutiilor pentru un aer mai curat si mai sanatos, aduce in Romania o gama completa de vehicule electrice marca Pulse by BRAVO SPORT si  Airwheel: monocicluri electrice, scutere electrice, skateboarduri electrice, trotinete electrice.

Sitemele performante de mentinere a echilibrului, materiale de ultima generatie folosite in industria aeronautica, unitati de control bazate pe algoritmi moderni de tip fuzzy stau la baza conceptelor acestor vehicule extrem de simplu de controlat si manevrat.

Ce-ai spune de un monociclu pe care mergi la fel ca pe o scara rulanta? Sau de un scuter electric pe care poti sta deopotriva in picioare sau pe o sa comoda? Ori de un skateboard electric cu care poti traversa linitit tot orasul fara a pune piciorul pe asfalt macar o data? Toate acestea la pretul a catorva plinuri de benzina.

Desigur, vehiculele AirMotion nu sunt pentru oricine. Sunt pentru oameni ce iubesc libertatea de miscare, ce doresc sa petreaca timpul intr-un mod eficient si nu privind lumina rosie a semaforului, pentru oameni care iubesc mersul in aer liber si mai ales, pentru cei ce iubesc aerul curat pe care il protejeaza alegand un vehicul ecologic.

AirMotion este, pentru noi, o provocare; aceea de a oferi consumatorului din Romania produse de top la preturi accesibile din sfera vehiculelor electrice care definesc un mod nou in care sa abordam prezentul: cu o cat mai mare grija pentru aerul pe care il respiram si pentru timpul pe care nu trebuie sa il pierdem inutil.

Te invitam sa descoperi vehiculele electrice Airwheel. Cu siguranta, vei gasi un model perfect pentru planurile tale.


Air Motion si AlecoAir sunt marci inregistrate ale firmei Alt Aleco Group SRL

Importator Autorizat: Airwheel,  Bravo Sport,  Kriptonics,  TROTEC Germania,  FRAL Italia,  ARGO Italia,  Meaco Marea Britanie,  Supra,  Gynoii, Ensa,  Vornado USA, Clean Air,  Duux,  X4- Tech,  Marpac,  Bimar


 

                                                 

Web site-uri partenere:

www.airwheel-romania.ro- Reprezentanta Oficiala Airwheel Romania

www.alecoair.ro  - Online shop pentru echipamente de imbunatatire a calitatii aerului in locuinte, birouri si alte locuri in care ne desfasuram diverse activitati.

www.dezumidificam.ro - Cu scop de prezentare a acestor produse

www.uscaredeconstructii.ro  -  Destinat in principal inchirierii dezumidificatoarelor profesionale pentru uscarea construciilor noi sau inundate, dar si pentru inchiriere de aeroterme electrice, tunuri de caldura pe motorina, aer conditionat mobil pentru diverse evenimente in aer liber.


 

Aboneaza-te la Newsletter

MasterCard Airmotion Mastero Airmotion Visa Airmotion Visa Electron Airmotion Garanti Bonus Airmotion BRD Airmotion ShopMania Airmotion Compari Airmotion

Copyright © 2024 Airmotion , toate drepturile rezervate
SC Alt Aleco Group SRL, CUI 18701703, Capital social 10.000 Lei.

airmotion, logo
Airmotion
Bulevardul Timișoara 26, Bucuresti, 062346
Telefon: 0748 883 163
Protectia Consumatorului ANPC