Politica de confidentialitate


Compania care administreaza site-ul www.airmotion.ro, este S.C. Alt Aleco Group S.R.L., inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/8445/2006 si avand Codul Unic de Inregistrare: RO18701703.

Folosirea acestui site implica acceptarea politicii de confidentialitate de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acesteia. S.C. Alt Aleco Group S.R.L. isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o notificare prealabila.

Informatii Personale
Sunteti de acord ca furnizarea serviciilor sau a produselor prezentate pe www.alecoair.ro sa inceapa imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute. Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii, accesati meniul "Login". Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. S.C. Alt Aleco Group S.R.L. nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.Pentru imbunatatirea experienti utilizatorilor in timpul navigarii pe site-ul www.airmotion.ro, se colecteaza ca date de trafic adresa IP.

Securitatea datelor Personale

Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a SC Alt Aleco Group SRL care este inregistrata la Registrul de Evidenta a Prelucrarilor Datelor cu Caracter Personal cu numar 35257 .

Accesarea www.airmotion.ro implica acceptul utilizatorilor ca datele lor personale sa fie colectate, pastrate si prelucrate de S.C. Alt Aleco Group S.R.L. in urmatoarele scopuri: crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice, informarea despre promotiiile S.C. Alt Aleco Group S.R.L. sau despre orice alte promotii sau activitati si evenimente desfasurate, prin orice mijloace de comunicare (e-mail, telefon, posta, SMS, etc.). Refuzul utilizatorilor de a furniza datele personale determina neprocesarea de catre S.C. Alt Aleco Group S.R.L. a comenzilor sau a cererilor de oferta. S.C. Alt Aleco Group S.R.L. se obliga ca datele personale sa fie administrate in conditii de siguranta si numai pentru scopurile mentionate, sa nu fie difuzate catre terti, cu exceptia operatorilor de marketing si programare ai www.airmotion.ro precum si a companiilor de curierat in scopul de a duce la indeplinire livrarea comenzii. Datele Dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

S.C. Alt Aleco Group S.R.L. certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, ale Legii nr.506/2004 privind pelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):      

 Dreptul de a cere S.C. Alt Aleco Group S.R.L. sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor dumneavoastra personale, in mod gratuit;

 Dreptul de a cere S.C. Alt Aleco Group S.R.L. sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;

 Dreptul de a cere S.C. Alt Aleco Group S.R.L. sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor dumneavoastra personale;

 Dreptul de a cere S.C. Alt Aleco Group S.R.L. sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.

 Dreptul dumneavoastra de a notifica in scris S.C. Alt Aleco Group S.R.L. ca renuntati la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, prin returnarea in acest termen a produsului cumparat in ambalajul original, cu toate accesoriile si fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura, clientul suportand cheltuielile de expeditie conform legii romane. Acest drept este aplicabil doar clientilor persoane fizice si nu poate fi invocat in cazul produselor ridicate de la sediul sau punctele noastre de lucru sau a celor livrate direct de personalul nostru catre client sau pentru care a fost facuta proba sau instalarea.

 Dreptul de acces si interventie asupra datelor personale.

 Dreptul de a va adresa justitiei

 Daca unele din datele dumneavoastra sunt incorecte va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@alecoair.ro .

www.airmotion.ro foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.airmotion.ro, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului www.airmotion.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

Aboneaza-te la Newsletter

MasterCard Airmotion Mastero Airmotion Visa Airmotion Visa Electron Airmotion Garanti Bonus Airmotion BCR Airmotion BRD Airmotion ShopMania Airmotion Compari Airmotion

Copyright © 2018 Airmotion , toate drepturile rezervate
SC Alt Aleco Group SRL, CUI 18701703, Capital social 10.000 Lei.

Airmotion
Str. Catinei, Nr. 14 Bucuresti, 062346
Telefon: 0748 883 163
Protectia Consumatorului ANPC