Modalitati si timp de livrare

Optiuni de expediere:

     Ai TRANSPORT GRATUIT in TOATA TARA prin Fan Courier pentru orice comanda mai mare de 199 lei in aria de acoperire Fan Courier ce poate fi consultata Aici, kilometri suplimentari in afara aceste arii se vor taxa cu 1 RON/KM. Daca te afli in afara ariei si nu doresti sa platesti acei km suplimentari poti opta pentru ridicare Gratuit de la cel mai apropiat Sediu Fan Courier

 

Exemplu de calcul : Daca te afli intr-o localitate in care Fan Courier calculeaza ca sunt 30 de km suplimentari de la cel mai apropiat oras cu sediu. 

 Ai doua posibilitati :

 - sa platesti doar 30 km x 1 leu/km = 30 Lei si sa il primesti acasa, cealalta valoare de transport de aproximativ 35 de lei fiind suportata de catre noi pana la sediu si restul de 30 de lei de catre tine. 

 - sau optezi sa il ridici de la sediul Fan Courier care este cel mai aproapiat si nu mai platesti nimic. 

 

Timp de livrare:

   Toate comenzile realizate pana in ora 17:30 se vor pregatii si expedia in aceeasi zi, iar cele sosite dupa aceasta ora se vor finaliza in ziua urmatoare. De la primirea mesaj-ului sau SMS-ului de confirmarea a finalizarii comenzii se aplica termenul de livrare standard de 24 de ore, care poate ajunge si la maxim 48 de ore, exceptie facand perioadele cu Sarbatori Legale, promotiile Black Friday si alte perioade extrem de aglomerate la care se vor face referire pe site in momentul in care se constata ca pot interveni intarzieri.

   Te rugam sa verifici integritatea fizica a coletelor in momentul in care le primesti de la Fan Courier, in prezenta curierului si sa ceri intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor in cazul in care coletele prezinta urme de deteriorare. In cazul in care agentul nu are un proces verbal ii soliciti sa scrie pe AWB starea deteriorata a cutie sau produsului. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare, iar produsul nu va fi schimbat.

 

Aboneaza-te la Newsletter

MasterCard Airmotion Mastero Airmotion Visa Airmotion Visa Electron Airmotion Garanti Bonus Airmotion BCR Airmotion BRD Airmotion ShopMania Airmotion Compari Airmotion

Copyright © 2017 Airmotion , toate drepturile rezervate
SC Alt Aleco Group SRL, CUI 18701703, Capital social 10.000 Lei.
Protectia Consumatorului ANPC

EV MDC SSL