Regulament campanie Eco-Vouchere


Regulament Campania Airmotion - Vehicule Electrice Pentru "Eco-voucher în schimbul unui autovehicul uzat"

Campania Airmotion - Vehicule Electrice Pentru "Eco-voucher în schimbul unui autovehicul uzat" prin care sunt acceptate vouchere emise de Primaria Municipiului Bucuresti prin programul "Eco-voucher în schimbul unui autovehicul uzat", este organizata de Alt Aleco Group si se supune urmatoarelor reguli:

 • Voucherele vor putea fi folosite exclusiv la achiziţionarea de: biciclete electrice, trotinete electrice, motociclete electrice disponibile in stoc in magazinul Aleco Air din Plaza Romania (Bd. Timisoara nr 26). Produsele pot fi vizualizate pe site-urile www.aleocair.ro (categoria vehicule electrice) sau airmotion.ro.
 • Voucherele pot fi folosite doar pentru achizitia unor produse destinate persoanelor cu varsta de peste 18 ani.
 • Voucherul poate fi aplicat pentru orice produs cu o valoare de pana in 9000 lei (TVA inclus). Poate fi folosita si cate o fila de voucher cu o valoare de 3000 lei pentru o achizitie. In situatia in care produsul dorit de client are o valoare mai mica de 3000 lei (suma inscrisa pe o fila a voucher-ului) sau multiplu de 3000 de lei, vanzatorul nu va oferi rest in bani. Daca produsul dorit depaseste valoarea unei file de voucher (3,000, 6,000 sau 9,000 lei ) clientul va achita diferenta.
 • Se poate achizitiona un singur produs de acelasi fel pe o factura, alaturi de accesorii ale produsului respectiv (un singur produs din fiecare categorie) prin utilizarea a cel putin unei file din voucher.
 • La această campanie pot participa doar cetățenii Români, cu vârsta de peste 18 ani, ce fac dovada domiciliului în Municipiul București sau persoane juridice inregistrate in Bucuresti,  acceptate in programul „Eco-voucher în schimbul unui autovehicul uzat".
 • Voucherele pot fi folosite pana la data de 30.09.2019, inclusiv. 
 • Nu se accepta retur la produsele achizitionate prin programul "Eco-voucher în schimbul unui autovehicul uzat".
 • Voucherele vor fi prezentate in original, insotite de C.I. in original / Certificatul de inmatriculare de la Oficiul National al Registrului Comertului si Certificat de Inregistrare Fiscala in original, urmand ca pe factura sa figureze acelasi nume si acelasi CNP/ CUI/CIF. In acest sens produsele se vor ridica doar personal, in cazul persoanelor fizice, iar in cazul persoanelor juridice, persoana care ridica produsul trebuie sa faca dovada ca este reprezentantul legal al persoanei juridice prin CUI si Imputernicire.  
 • Voucherul folosit este predat vanzatorului in original, conform regulamentului programului "Eco-voucher în schimbul unui autovehicul uzat" lansat de Primaria Municipiului Bucuresti
 • Vanzarea Produsele prin aceasta campanie se realizeaza doar in magazinul AlecoAir situat in Plaza Romania, Bd Timisoarei, nr 26, parter. Nu vor putea fi trimise prin servicul de curierat.
 • Participantii raspund de corectitudinea datelor introduse.
 • Nu sunt acceptate vouchere de la alte campanii anterioare sau derulate in prezent.

Aboneaza-te la Newsletter

MasterCard Airmotion Mastero Airmotion Visa Airmotion Visa Electron Airmotion Garanti Bonus Airmotion BRD Airmotion ShopMania Airmotion Compari Airmotion

Copyright © 2024 Airmotion , toate drepturile rezervate
SC Alt Aleco Group SRL, CUI 18701703, Capital social 10.000 Lei.

airmotion, logo
Airmotion
Bulevardul Timișoara 26, Bucuresti, 062346
Telefon: 0748 883 163
Protectia Consumatorului ANPC