Transport gratuit

Beneficiezi de transport gratuit in toata tara la o comanda de peste 199 RON

 
 

Service Autorizat

Incercam sa solutionam orice problema sau orice reparatie cat mai rapid si eficient pentru toate produsele cumparate de pe airmotion.ro

Plata in Rate

Ramburs, Transfer Bancar, Card Online, in Rate prin Raiffeisen, Card Avantaj, Star BT, Bonus Card, AlphaCard, Bitcoin, Card BCR, Card BRD

Comenzi telefonice

Simplu si usor

0748 883 163

Program

(L-V: 9-18) (S: 09-13)

5 argumente sa lasi masina in parcare si sa-ti iei o bicicleta electrica. Stiai de avantajele astea?
2017-04-25 09:41:40

Bicicleta electrica este o alegere excelenta pentru drumurile zilnice pe care le ai de facut, iar informatiile astea te vor convinge de asta. 

Bicicletele electrice cunosc in prezent o popularitate fara precedent, iar vanzarile cresc neincetat mai ales in tarile din vestul Europei. Nici nu este de mirare acest lucru, mai ales ca sunt ecologice, rapide si nu implica efort din partea celui care le foloseste. Sunt un mijloc rapid de a ajunge la birou fara sa fie nevoie sa faci un dus sau sa iti schimbi hainele. Iata ce trebuie sa stii despre aceste mijloace de transport alternative:

        1.Viteza este comparabila cu cea pe care o poti atinge cu masina in traficul din oras

Cu masina stii deja ca drumul pana la birou se poate dovedi a fi interminabil din cauza aglomeratiei si nici mijloacele de transport in comun nu sunt o solutie, pentru ca autobuzele stau in trafic, iar metroul este arhiplin la orele de varf. In schimb, bicicleta electrica este o optiune rapida, cu care poti evita coloanele de masini, dar si o modalitate placuta prin care poti ajunge la birou.

Viteza la care ajunge o bicicleta electrica este de peste 20 de kilometri la ora, asa ca poti ajunge foarte repede la destinatie, chiar mai repede decat cu masina. Un studiu realizat in anul 2014 arata in ca Bucuresti viteza medie a masinilor este de doar 8 km/h, indiferent daca e ora de varf sau nu, asa ca o bicicleta electrica pare a fi o alegere mai rapida.

        2.Bicicleta electrica iti ofera si posibilitatea de a pedala, daca iti doresti acest lucru

Bicicleta electrica nu-ti rapeste din placerea de a pedala sau din avantajele pe care le ti ofera miscarea zilnica. Ea poate fi utilizata si in modulul asistat, in care este nevoie sa pedalezi. Daca te uiti printre aceste biciclete vei observa ca toate au si optiunea de pedalare asistata pe langa cea de deplasare doar cu ajutorul motorului.

        3.Poti folosi o bicicleta electrica si pentru drumuri foarte lungi

O curiozitate a multor persoane interesate de o bicicleta electrica este legata de autonomia pe care ti-o ofera un astfel de mijloc de transport. Raspunsul la aceasta intrebare depinde foarte mult de modelul pe care il alegi. Majoritatea bicicletelor electrice au o autonomie pe motor de pana la 40 de kilometri si una asistata de circa 100 de kilometri. Desigur, aceste valori depind si de drumul pe care circuli cu ea, insa este cert ca poti ajunge pana la serviciu fara probleme.  

        4.Presupune cheltuieli lunare mai mici decat masina

Bicicleta electrica nu este neaparat o achzitie ieftina, insa, pe termen lung, ea poate duce la economii substantiale. Dupa cum stii deja, pretul carburantului este in continua crestere, asa ca, daca alegi sa circuli cu masina, dai lunar cateva sute de lei pe transportul zilnic pana la birou. In schimb, cu o bicicleta cheltuielile lunare sunt mult mai mici. Acumulatorul de la bicicleta se scoate si poate fi incarcat foarte usor la o priza normala, acasa sau la birou.

        5.Un aer mai curat in orasul in care locuiesti si mai putina poluare fonica

Daca tot mai multe persoane si-ar lasa masinile acasa, aerul din oras ar fi mult mai curat si ar fi mult mai putina poluare fonica. Sunetele de claxoane si motoare fac o plimbare prin oras la orele de varf un adevarat calvar, insa bicicletele electrice elimina aceste neplaceri.

Mai mult decat atat, in efortul de a mentine un aer cat mai curat si un trafic relaxat in oras, in unele metropole se acorda si o suma de bani celor care isi cumpara o astfel de bicicleta - primaria din Oslo, de pilda,  ofera un sprijin financiar pentru cei care vor sa cumpere o bicicleta electrica.

Ce spui? Te-am convins ca bicicleta electrica este o alegere comoda si rapida pentru drumurile de zi cu zi? 

Sursa foto: Outsideonline.com 

Adauga comentariu

Nume *

Subiect*

Mesaj *

Aboneaza-te la Newsletter

MasterCard Airmotion Mastero Airmotion Visa Airmotion Visa Electron Airmotion Garanti Bonus Airmotion BRD Airmotion ShopMania Airmotion Compari Airmotion

Copyright © 2024 Airmotion , toate drepturile rezervate
SC Alt Aleco Group SRL, CUI 18701703, Capital social 10.000 Lei.

airmotion, logo
Airmotion
Bulevardul Timișoara 26, Bucuresti, 062346
Telefon: 0748 883 163
Protectia Consumatorului ANPC