Transport gratuit

Beneficiezi de transport gratuit in toata tara la o comanda de peste 199 RON

 
 

Service Autorizat

Incercam sa solutionam orice problema sau orice reparatie cat mai rapid si eficient pentru toate produsele cumparate de pe airmotion.ro

Plata in Rate

Ramburs, Transfer Bancar, Card Online, in Rate prin Raiffeisen, Card Avantaj, Star BT, Bonus Card, AlphaCard, Bitcoin, Card BCR, Card BRD

Comenzi telefonice

Simplu si usor

0748 883 163

Program

(L-V: 9-18) (S: 09-13)

3 aspecte care iti influenteaza performantele la birou si pe care le ignori. Le stiai?
2017-04-03 17:24:44

Cand vine vorba despre viata profesionala, nu doar ce faci la birou are impact asupra performantelor tale, ci si alte aspecte. Din pacate, acesti factori pe care multi dintre noi le ignora fac diferenta dintre o zi excelenta si una total lipsita de productivitate. O multime de activitati si obiceiuri care nu tin de ceea ce faci la birou isi pun amprenta pe puterea ta de concentrare. Iata care sunt cele mai importante si ce poti face pentru a fi in forma maxima zi de zi.

       1. Drumul pana la serviciu iti afecteaza concentrarea in cea mai importanta parte a zilei

Statul in trafic, intr-un autobuz sau intr-un metrou arhiplin iti distruge productivitatea inca dinainte de a ajunge la birou. Un studiu realizat de Gallup a evidentiat faptul ca implicarea si motivatia angajatilor sunt strans legate de timpul pe care il petrec in drum spre locul de munca. Potrivit studiului respectiv, angajatii care petreceau pe drum 45 de minute sau mai mult s-au declarat mai putin implicati in treburile de peste zi, spre deosebire de cei care ajungeau in 15 minute la serviciu.

In orasele mari, drumul pana la serviciu este un adevarat factor de stres ce duce la o calitate a muncii mai slaba. Dupa zeci de minute in trafic, claxoane si aglomeratie, mintea ta nu este capabila sa intre in ritmul optim de lucru, avand nevoie de o pauza de detasare. Asa se face ca prima ora de la birou poate fi considerata timp mort.

Totusi, acest drum poate deveni mai placut si mai scurt cu ajutorul unui mijloc de transport alternativ, precum o bicicleta electrica sau o trotineta electrica. Ele nu sunt numai utile pentru a parcurge mai repede distanta pana la birou, ci si pentru ca drumul zilnic devine o experienta placuta – mergi in aer liber, poti sa mergi pe stradute laturalnice si sa eviti bulevardele galagioase.

     2. Sedentarismul, un factor in masura sa-ti influenteze si sanatatea, si munca

Un alt aspect pe care putini il asociaza cu performanta la locul de munca este activitatea fizica. O analiza citata de TIME releva faptul ca persoanele care fac sport in mod regulat au venituri cu 9% mai mari fata de cele care nu acorda atentie activitatilor fizice. Sportul te ajuta sa ai mai multa energie, sa ai un organism mai puternic, dar si sa te concentrezi mai bine, asa ca nu e de mirare de ce angajatii care isi fac timp pentru a merge la sala sunt mai capabili cand vine vorba despre activitatile de la birou.

O alta explicatie pentru aceasta diferenta sta si in disciplina pe care ti-o impune sportul si care este de mare ajutor si la locul de munca. Miscarea ajuta si la risipirea stresului, iar o minte relaxata reuseste sa se concentreze mai bine.

     3. Alimentatia, combustibilul pentru o minte sanatoasa 

Si de data asta avem de-a face cu un aspect ignorat de multe persoane. Pranzul pe care il alegi zi de zi nu reprezinta doar satisfacerea unei nevoi de baza, el este combustibilul pentru intreg organismul. Asa cum alegi o benzina mai buna pentru masina ta, poti alege si o hrana mai buna pentru corpul tau.

Exista cateva alimente numite de specialisti „mancare pentru creier”, printre ele numarandu-se avocado, somonul, nucile, migdalele sau broccoli. In schimb, alimentele care nu au decat calorii goale, precum sunt cele untraprocesate si cele de tip fast-food, nu iti vor ajuta creierul cu nimic.

Stiai ca acesti factori sunt atat de importanti pentru performanta ta la birou? Tii cont de ei? 

Sursa foto: Shutterstock 

Adauga comentariu

Nume *

Subiect*

Mesaj *

Aboneaza-te la Newsletter

MasterCard Airmotion Mastero Airmotion Visa Airmotion Visa Electron Airmotion Garanti Bonus Airmotion BRD Airmotion ShopMania Airmotion Compari Airmotion

Copyright © 2024 Airmotion , toate drepturile rezervate
SC Alt Aleco Group SRL, CUI 18701703, Capital social 10.000 Lei.

airmotion, logo
Airmotion
Bulevardul Timișoara 26, Bucuresti, 062346
Telefon: 0748 883 163
Protectia Consumatorului ANPC