Transport gratuit

Beneficiezi de transport gratuit in toata tara la o comanda de peste 199 RON

 
 

Service Autorizat

Incercam sa solutionam orice problema sau orice reparatie cat mai rapid si eficient pentru toate produsele cumparate de pe airmotion.ro

Plata in Rate

Ramburs, Transfer Bancar, Card Online, in Rate prin Raiffeisen, Card Avantaj, Star BT, Bonus Card, AlphaCard, Bitcoin, Card BCR, Card BRD

Comenzi telefonice

Simplu si usor

0748 883 163

Program

(L-V: 9-18) (S: 09-13)

Obiceiuri matinale sanatoase, pentru o zi cu spor la birou
2019-03-28 15:08:16

Dimineata este momentul-cheie al zilei, cand tot potentialul tau este la maximum. Daca vrei sa ai un start bun si un ritm care sa te tina activ pana la ora la care mergi la culcare, trebuie sa iti creezi o rutina sanatoasa, potrivita cu obiceiurile tale. Cu rabdare si cu solutii inteligente, vei putea face schimbarile care sa iti dea cel mai bun randament la job.

Stabileste-ti un program de somn

Dieta echilibrata si activitatile  fizice care ne tin la distanta de efectele nocive ale sedentarismului nu sunt suficiente pentru o stare buna de sanatate. Somnul este un factor extrem de important, nu doar pentru o viata normala, dar si pentru o activitate eficienta la locul de munca. Un studiu realizat de Universitatea din Warwick si de Universitatea din Napoli arata ca oamenii care dorm permanent mai putin de cinci ore pe noapte se expun pericolului de a muri prematur.

Mai mult, acelasi studiu a dovedit ca somnul prelungit, pe timpul zilei, contribuie la aparitia diabetului sau a bolilor cardiovasculare. Pentru a sta departe de probleme, alege-ti o ora fixa la care sa mergi la somn in fiecare seara, fara exceptie. Dimineata, trezeste-te la prima sonerie a telefonului si nu da snooze alarmei. Minutele iluzorii, castigate in plus, iti vor deregla ciclul de somn si vor anula odihna de peste noapte.

Mergi la serviciu cu bicicleta electrica

Odata ce pornesti catre birou, ziua ta debuteza in forta, iar odata cu ea si ritmul stresant care te va insoti pana la lasarea serii. Pentru ca mintea ta sa se acomodeze treptat cu solicitarile care urmeaza, poti pleca spre serviciu pe saua unei biciclete electrice. Departe de inghesuiala sacaitoare din mijloacele de transport, tinuta ta va ramane impecabila. Sprijinit in permanenta de un motor puternic, te vei putea strecura prin trafic cu maximum de eficienta.

Usor de manevrat si considerabil mai docila decat alte vehicule propulsate de energia electrica, aceasta solutie de transport te ajuta sa economisesti timp si efort, intr-un mod cat se poate de placut. Odata ce ai ajuns la job, poti lasa bicicleta la incarcat, pentru a avea energie suficienta si pe drumul de intoarcere. Fie ca alegi un model standard sau ca preferi o bicicleta electrica pliabila, cu siguranta colegii tai vor observa de la prima vedere atitudinea ta pozitiva si tonusul pe care il ai diminata, cand ajungi la birou.

Pregateste-ti micul dejun cu o seara inainte 

Dimineata, fiecare minut conteaza, asa ca poti eficientiza inceputul fiecarei zile, pregatind totul cu grija, inca de seara. Un mic dejun copios este foarte important pentru o zi in care toate sa-ti mearga din plin, dar poate ca nu mereu ai chef sa iti petreci macar zece minute pregatindu-l. In loc sa faci asta dimineata, ia-ti timpul necesar acestei operatiuni chiar inainte de a merge la culcare.

Cu siguranta vei avea mai multa rabdare si un plus de indemanare, astfel incat sa iti prepari mancarea  preferata. Daca vei reusi sa faci din asta un obicei, poti trece la nivelul urmator, acela de a-ti pregati de seara inclusiv hainele, pantofii si accesoriile pe care le vei purta a doua zi. Astfel, diminetile tale vor fi mai generoase din punctul de vedere al rezervei de timp.

Amana putin momentul cafelei 

Tentatia unei cafele aburinde, savurate imediat ce te-ai trezit, este foarte mare. Totusi, dupa parerea cercetatorilor de la Universitatea din Oklahoma, ar fi o idee buna sa nu te grabesti cu preparatul cafelei. Aceasta, din cauza nivelului ridicat al cortizolului din sange, de la prima ora.

Hormonul secretat de glanda suprarenala conduce la un efect de obisnuire a organismului cu substantele active din cafea, ceea ce duce in timp la anularea efectelor ei tonice. Cel mai bine este sa iti prepari cafeaua intre orele 9:30 si 11:30.

Alege o conversatie, in loc de smartphone sau plan scris de mana 

Dimineata este un bun moment pentru a reflecta la ziua care tocmai incepe. Fara senzatia apasatoare de oboseala pe care o ai de obicei inainte de culcare, poti sa ai o conversatie relaxata cu partenerul tau, in care sa recapitulezi actiunile pe care urmeaza sa le duci la indeplinire.

Daca nu locuiesti cu cineva, poti sa suni un prieten apropiat, alaturi de care sa iti faci curaj pentru provocarile care te asteapta. Daca preferi sa fii doar tu si gandurile tale, scrie pe o coala de hartie obiecteivele principale ale zilei, pentru a le constientiza in mod activ.

 

Daca ziua buna se cunoaste de dimineata, atunci secretul unei dimineti cu adevarat bune sta intr-un somn de calitate, in pregatiri facute cu rabdare si intr-o maniera smart de a te deplasa spre job.

Credit foto: Shutterstock

Adauga comentariu

Nume *

Subiect*

Mesaj *

Aboneaza-te la Newsletter

MasterCard Airmotion Mastero Airmotion Visa Airmotion Visa Electron Airmotion Garanti Bonus Airmotion BRD Airmotion ShopMania Airmotion Compari Airmotion

Copyright © 2024 Airmotion , toate drepturile rezervate
SC Alt Aleco Group SRL, CUI 18701703, Capital social 10.000 Lei.

airmotion, logo
Airmotion
Bulevardul Timișoara 26, Bucuresti, 062346
Telefon: 0748 883 163
Protectia Consumatorului ANPC