Transport gratuit

Beneficiezi de transport gratuit in toata tara la o comanda de peste 199 RON

 
 

Service Autorizat

Incercam sa solutionam orice problema sau orice reparatie cat mai rapid si eficient pentru toate produsele cumparate de pe airmotion.ro

Plata in Rate

Ramburs, Transfer Bancar, Card Online, in Rate prin Raiffeisen, Card Avantaj, Star BT, Bonus Card, AlphaCard, Bitcoin, Card BCR, Card BRD

Comenzi telefonice

Simplu si usor

0748 883 163

Program

(L-V: 9-18) (S: 09-13)

4 trucuri pentru a avea parte de o multime de experiente noi intr-o vacanta de doar 7 zile
2017-07-03 10:21:43

Timpul dedicat vacantei pare mereu prea scurt pentru a ne bucura de tot ce ne poate oferi destinatia pe care o vizitam, asa ca ideile acestea ne vor ajuta pe toti sa ne bucuram mai mult de vacanta.

Orice destinatie noua vine la pachet cu o multime de locuri interesante de descoperit. De cele mai multe ori, insa, timpul nu ne permite sa vedem tot ce poate oferi o metropola precum Barcelona, Atena, Roma si multe alte astfel de orase, adevarate bijuterii ale Europei. Ca sa bifezi toate obiectivele interesante din locul pe care il vizitezi, iti propunem cateva idei care vor face deplasarea mai rapida, mai comoda si mai ieftina:


1.   Foloseste un mijloc de transport alternativ, rapid si usor de transportat

Poti bifa toate obectivele din marile orase cu un biciclu electric sau cu un monociclu, o varianta si mai usor de transportat. Vei vedea tot ce are mai frumos de oferit orasul respectiv, te vei putea opri la orice cladire sau terasa care iti starneste interesul si le poti incarca la hotel, cand ajungi, seara.

Poti parcurge intr-o zi cateva zeci de kilometri cu ajutorul lor, iar monociclul incape chiar si in bagaj. Este un mod placut si rapid de a vizita un oras mare, iar in felul acesta poti descoperi o multime de locuri care nu apar in brosurile de turism.


2.     Un City Card este de mare ajutor pentru a vizita cat mai multe obiective la un pret bun 

O multime de orase turistice iti dau posibilitatea sa-ti procuri un City Card. In functie de oras poti primi reduceri pentru intrarea la muzee, reduceri la transportul in comun sau chiar gratuitate, o harta a orasului pentru a-ti planifica mai bine vizita, dar si reduceri la restaurante, teatru sau concerte.

In Amsterdam, Berlin si multe alte mari orase cu o multime de obiective interesante cardurile acestea se dovedesc a fi un mod bun de a te deplasa prin oras - pentru ca ai gratuitate la toate mijloacele de transport - dar si de a vizita cat mai multe locuri.


3.       Foloseste aplicatii de ridesharing

Unele capitale sunt la cativa kilometri de obiective superbe, ce merita cu siguranta vizitate, mai ales daca te afli atat de aproape de ele. Spre exemplu, daca esti in Lisabona, merita din plin sa faci si drumul de 42 de kilometri pana la Cabo da Roca, cel mai vestic punct al Europei. Poti folosi aplicatii de ridesharing sau carpooling asa cum este Bla Bla Car pentru a ajunge pana acolo. Iti ofera posibilitatea sa vezi soferul, sa citesti parerile celorlalte persoane care au calatorit cu el si sa-ti calculezi bugetul necesar pentru o astfel de deplasare. Iti poti rezerva calatoria pentru o anumita zi, asa ca planurile ti le poti face cu cateva saptamani inainte sa pleci.

 

4.       Inchiriaza o bicicleta 

Este o solutie la care probabil ai mai apelat si in trecut. E simpla, rapida si ieftina, insa nu este disponibila in toate orasele. Totusi, daca mergi in tarile nordice - Danemarca, Olanda, Belgia - cu siguranta vei avea posibilitatea de a inchiria o bicicleta. Te poti plimba peste tot cu ea, poti bifa mai multe obiective, poti lua pulsul orasului, iar acest lucru nu te va costa deloc mult.

Intr-o vacanta de o saptamana e greu sa vizitezi si sa te bucuri cu adevarat de tot ce are de oferit un oras mare, daca nu folosesti unul dintre trucurile de mai sus. Care ti se pare cel mai util? 


Sursa foto: Shutterstock 

Adauga comentariu

Nume *

Subiect*

Mesaj *

Aboneaza-te la Newsletter

MasterCard Airmotion Mastero Airmotion Visa Airmotion Visa Electron Airmotion Garanti Bonus Airmotion BRD Airmotion ShopMania Airmotion Compari Airmotion

Copyright © 2024 Airmotion , toate drepturile rezervate
SC Alt Aleco Group SRL, CUI 18701703, Capital social 10.000 Lei.

airmotion, logo
Airmotion
Bulevardul Timișoara 26, Bucuresti, 062346
Telefon: 0748 883 163
Protectia Consumatorului ANPC