Transport gratuit

Beneficiezi de transport gratuit in toata tara la o comanda de peste 199 RON

 
 

Service Autorizat

Incercam sa solutionam orice problema sau orice reparatie cat mai rapid si eficient pentru toate produsele cumparate de pe airmotion.ro

Plata in Rate

Ramburs, Transfer Bancar, Card Online, in Rate prin Raiffeisen, Card Avantaj, Star BT, Bonus Card, AlphaCard, Bitcoin, Card BCR, Card BRD

Comenzi telefonice

Simplu si usor

0748 883 163

Program

(L-V: 9-18) (S: 09-13)

5 argumente care te vor convinge să-ți lași mașina acasă de acum înainte
2016-11-24 10:07:33

Când vine vorba despre transportul până la serviciu, sau despre diverse alte drumuri pe care le mai faci zilnic, mașina a devenit mai mult o piatră de moară. Nu e de mirare că locuitorii unor mari capitale europene ca Berlin, Copenhaga sau Amesterdam au renunțat aproape total la ele, alegând biciclete, trotinete electrice sau modernul segway. Dacă încă nu ești convins că ar trebui să-ți lași mașina acasă când mergi la birou, avem câteva argumente imbatabile, care te vor pune cu siguranță pe gânduri. 


Ai parte de mai multe beneficii pentru sănătatea ta

Omul modern petrece minimum 8 ore pe zi la birou, stând pe scaun. Chiar vrei să adaugi la ele încă 2-3 ore de stat în mașină? Medicii au atras de mai multe ori atenția asupra faptului că statul pe scaun ne poate provoca o mulțime de probleme de sănătate – de la probleme la nivelul picioarelor, la cele de circulație și până la cele foarte grave, ale coloanei vertebrale.

 Exercițiile fizice zilnice fac parte dintr-un stil de viață sănătos, iar odată cu trecerea timpului, sedentarismul își va pune amprenta pe starea ta de sănătate. Și timpul pentru sală este adesea limitat, așa că cea mai la îndemână modalitate de a te pune în mișcare o reprezintă drumurile zilnice. Dacă alegi să lași acasă mașina și să mergi până la birou cu un mijloc de transport alternativ, vei face puțină mișcare de dimineață și te vei bucura de aerul curat din zori.


În felul acesta ai grijă de mediul înconjurător

Impactul pe care îl au noxele asupra planetei și asupra noastră, a oamenilor, este de necontestat. Este greu să nu simți în orașele mari aerul înecăcios provocat de sutele de mașini care străbat străzile zilnic. Schimbarea începe de la individ și, dacă fiecare dintre noi ar renunța la mașină în favoarea unui mijloc de transport nepoluant, cu toții am simți diferența.

Mai mult, este esențial să luăm în considerare generațiile viitoare și este responsabilitatea noastră să le lăsăm un mediu curat și sănătos.


Mai mulți bani în propriu buzunar 

Vedem în fiecare an cum prețul la carburant avansează, iar dacă iei în calcul cheltuielile pe care le faci lunar pentru achiziționarea combustibilului, vei vedea că se duc sume importante pe drumurile cu mașina. Dacă ai lăsa mașina acasă și ai opta pentru o bicicletă, o trotinetă sau un biciclu electric, vei observa diferența încă din prima lună.

De ce să nu folosești banii respectiv pentru alte plăceri, decât să îi cheltui pe transportul zilnic? Nu uita că un automobil necesită și revizii, piese de schimb și alte lucruri de acest fel, care atârnă greu dacă faci un un calcul anual.


Vei fi mai productiv și vei avea o stare de spirit mai bună

Zecile de minute petrecute în traficul din marile orașe și căutarea unui loc de parcare duc la un nivel ridicat de stres încă de la primele ore ale dimineții. După atâta vreme petrecută în mașină, în coloane, așteptând la semafor și având de-a face cu șoferi imprudenți, starea ta de spirit are mult de suferit și ajungi la birou deja obosit. Productivitatea ta este știrbită încă de la începutul zilei, iar buna dispoziție dispare imediat ce ieși de pe aleea pe care locuiești și intri pe un bulevard plin ochi de mașini.

Economisești timp

Mașina nu mai este cea mai rapidă opțiune de transport până la birou. Acest lucru se întâmplă pentru că apar ambuteiaje și pentru că se stă mult la semafor. Dacă locuiești în Capitală, cu siguranță știi că ora de vârf în trafic este un test de răbdare pentru un șofer. De altfel, un studiu citat de Digi 24 arăta că Bucureștiul se situează pe locul 6 în lume în ceea ce privește aglomerația de pe șosele și că un bucureștean pierde anual aproape 200 de ore în trafic.  

Alegând un mijloc de transport alternativ, reușești să eviți orele pierdute și nervii tociți. Dacă alegi să renunți la mașină ai timp să-ți savurezi cafeaua acasă, să te gândești la ce ai de făcut pe parcursul zilei și să ajungi la birou mai relaxat.

Locuitorii celor mai dezvoltate orașe din lume au renunțat deja la transportul zilnic cu mașina, tocmai datorită avantajelor pe care le-am enumerat mai sus. Mai mult, faptul că în prezent poți să alegi dintr-o mulțime de alte mijloace de transport comode, rapide și economice, face ca balanța să se încline în favoarea celor care renunță la automobil.


Tu ce mijloc de transport ai ales pentru transportul zilnic? Ce te-a determinat să faci alegerea respectivă?




Sursa foto: A. Aleksandravicius / Shutterstock.com, Shutterstock  

Adauga comentariu

Nume *

Subiect*

Mesaj *

Aboneaza-te la Newsletter

MasterCard Airmotion Mastero Airmotion Visa Airmotion Visa Electron Airmotion Garanti Bonus Airmotion BRD Airmotion ShopMania Airmotion Compari Airmotion

Copyright © 2024 Airmotion , toate drepturile rezervate
SC Alt Aleco Group SRL, CUI 18701703, Capital social 10.000 Lei.

airmotion, logo
Airmotion
Bulevardul Timișoara 26, Bucuresti, 062346
Telefon: 0748 883 163
Protectia Consumatorului ANPC