Transport gratuit

Beneficiezi de transport gratuit in toata tara la o comanda de peste 199 RON

 
 

Service Autorizat

Incercam sa solutionam orice problema sau orice reparatie cat mai rapid si eficient pentru toate produsele cumparate de pe airmotion.ro

Plata in Rate

Ramburs, Transfer Bancar, Card Online, in Rate prin Raiffeisen, Card Avantaj, Star BT, Bonus Card, AlphaCard, Bitcoin, Card BCR, Card BRD

Comenzi telefonice

Simplu si usor

0748 883 163

Program

(L-V: 9-18) (S: 09-13)

5 beneficii incontestabile ale hoverboard-urilor asupra sanatatii tale si a mediului inconjurator
2017-02-28 17:12:56

Hoverboard-urile s-au transformat rapid intr-unele dintre cele mai populare mijloace alternative de transport, iar asta se datoreaza numeroaselor beneficii pe care le aduc sanatatii, cat si eficientei lor.

Daca viteza si usurinta cu care te poti deplasa pe un hoverboard, mai ales in orasele aglomerate, sunt avantaje incontestabile, este bine de stiut ca ele au efecte pozitive si asupra sanatatii tale, din mai multe puncte de vedere. Iata cateva moduri in care un hoverboard are un impact benefic asupra formei tale fizice si a puterii de concentrare:

Iti imbunatateste echilibrul si reflexele

Mersul pe un hoverboard face minuni pentru echilibrul tau si iti imbunatateste vizibil reflexele. Acest lucru se datoreaza tehnologiei din spatele lui, care presupune sa te apleci inainte si inapoi sau sa te lasi pe o parte pentru a activa sistemele de accelerare, incetinire, cotire sau franare. Astfel, viteza ta de reactie va deveni mai buna si te vei simti mult mai in control asupra aparatului.

Este un exercitiu complet pentru tot corpul

Hoverboard-ul iti imbunatateste si postura corpului, pentru ca te forteaza sa iti mentii spatele drept atunci cand mergi pe el. Muschii tai sunt in permanenta activati si lucreaza pentru a te ajuta sa iti mentii echilibrul, astfel incat o plimbare de 30 de minute pe un hoverboard iti exerseaza muschii picioarelor, ai umerilor si ai bratelor. Pentru ca iti pune continuu circulatia in miscare, creierul se oxigeneaza mai bine, ceea ce te poate ajuta sa fii mai productiv si sa te concentrezi mai usor la locul de munca, un argument imbatabil pentru care hoverboard-ul este printre cele mai eficiente mijloace de transport spre serviciu.

Este o modalitate excelenta de a arde calorii

Numarul de calorii pe care il arzi cu o plimbare pe hoverboard depinde de forma si de marimea dispozitivului, insa, in medie, o persoana arde 285 de calorii in timpul unei plimbari de 30 de minute. Daca mergi pe un hoverboard in forma literei „S”, numarul de calorii creste la 900 pentru 30 de minute, echivalentul unei ore de alergat. Beneficiul real este ca reprezinta o cale excelenta de a face miscare, insa fara a depune un efort la fel de mare ca atunci cand faci sporturi epuizante.

Te ajuta sa contribui la crearea un mediu sanatos in jurul tau

Hoverboard-ul nu polueaza deloc atmosfera si este eficient din punct de vedere al energiei folosite. Este suficient sa il incarci timp de cateva ore zilnic si poti calatori apoi aproximativ 20 de kilometri. Daca mai multe persoane ar folosi mijloacele de transport incarcate electric, poluarea din marile orase s-ar reduce semnificativ, creand un mediu mult mai sanatos pentru noi toti.

Este practic si usor de intretinut

Costurile de intretinere pentru un hoverboard sunt zero. Nu este nevoie sa il duci in service, sa ii pui combustibil si este suficient de rezistent incat sa nu iti faci griji pentru durata lui de viata. Nu ai nevoie de un garaj pentru el si poate fi depozitat cu usurinta oriunde in locuinta ta sau la serviciu. Asta inseamna economii substantiale luna de luna, bani pe care ii poti folosi pentru a face ceva care iti place cu adevarat.

Pe langa faptul ca nu vei mai ajunge niciodata cu intarziere din cauza traficului sau a imprevizibilitatii mijloacelor de transport in comun, vei fi printre primii dintre prietenii tai care au trecut la mijloacele de transport alternative. Se estimeaza ca in urmatorii ani, pe masura ce rezervele de petrol vor fi pe cale de disparitie, pretul combustibilului va creste exponential, iar poluarea va atinge cote extrem de periculoase, tot mai multi vor schimba masinile pe astfel de mijloace ecologice de transport, cu care sa economiseasca timp si bani.

Sursa foto: Shutterstock/Copyfacebook:ezpic

Adauga comentariu

Nume *

Subiect*

Mesaj *

Aboneaza-te la Newsletter

MasterCard Airmotion Mastero Airmotion Visa Airmotion Visa Electron Airmotion Garanti Bonus Airmotion BRD Airmotion ShopMania Airmotion Compari Airmotion

Copyright © 2024 Airmotion , toate drepturile rezervate
SC Alt Aleco Group SRL, CUI 18701703, Capital social 10.000 Lei.

airmotion, logo
Airmotion
Bulevardul Timișoara 26, Bucuresti, 062346
Telefon: 0748 883 163
Protectia Consumatorului ANPC