Transport gratuit

Beneficiezi de transport gratuit in toata tara la o comanda de peste 199 RON

 
 

Service Autorizat

Incercam sa solutionam orice problema sau orice reparatie cat mai rapid si eficient pentru toate produsele cumparate de pe airmotion.ro

Plata in Rate

Ramburs, Transfer Bancar, Card Online, in Rate prin Raiffeisen, Card Avantaj, Star BT, Bonus Card, AlphaCard, Bitcoin, Card BCR, Card BRD

Comenzi telefonice

Simplu si usor

0748 883 163

Program

(L-V: 9-18) (S: 09-13)

5 beneficii practice ale transportului alternativ
2017-01-20 17:50:47

In timp ce combustibilul este tot mai scump, iar costurile intretinerii unei masini au depasit posibilitatile financiare ale proprietarilor de automobile, transportul alternativ este vazut drept o solutie de viitor, mai ales pentru cei care duc un stil de viata activ. 

Cu totii avem nevoie de un mijloc de transport de incredere, care sa ne dea certitudinea ca vom ajunge la timp la serviciu sau la intalniri, usor de folosit si care sa ne economiseasca bani luna de luna. In conditiile in care transportul in comun este tot mai aglormerat si imprevizibil din punct de vedere al orarului, tot mai multi gasesc solutii alternative de transport. Aceasta metoda are beneficii incontestabile nu numai din punct de vedere financiar. Iata care sunt cele mai importante avantaje ale sale:

Te ajuta sa eviti cu succes blocajele din trafic

Aglomeratia din trafic ii obliga pe multi sa isi stabileasca ora de plecat la serviciu astfel incat sa evite orele de varf, in care traficul este paralizat de miile de soferi care se grabesc sa ajunga la munca, sa isi duca la scoala copiii sau sa isi rezolve treburile prin oras. Insa pentru cei care au un program fix la serviciu, aglomeratia a devenit un inconvenient greu de trecut cu vederea. Multi au inceput sa isi lase masinile acasa si sa investeasca intr-un mijloc de transport alternativ.

Te ajuta sa ajungi impecabil la serviciu

Cei care aleg bicicleta sau trotineta ca mijloc de transport fac mai multa miscare si reusesc sa isi intareasca sanatatea si sistemul imunitar. Unul dintre dezavantaje este insa pentru cei care au nevoie sa ajunga impecabil la serviciu, fara sa transpire si fara sa isi sifoneze hainele. Pentru acestia, o trotineta electrica sau un biciclu electric reprezinta variante mult mai practice si mai comode, oferindu-le posibilitatea de a ajunge la serviciu la timp si aratand impecabil, chiar si atunci cand sunt imbracati la patru ace.

Protejeaza mediul si sanatea cetatenilor

In ianuarie 2013, poluarea din China era atat de mare incat, in marile orase, era dificil sa vezi chiar si la 5 metri departare, scrie connect4climate.org. Emisiile masinilor sunt cu atat mai periculoase cu cat numarul automobilelor a crescut vertiginos in ultimii ani, iar autoritatile s-au vazut nevoite sa ia masuri extreme. De exemplu, in Franta, o lege le interzicea soferilor sa iasa pe sosele intre anumite intervale orare, iar in Paris, timp de doua zile nimeni nu a mai avut voie sa foloseasca masina pentru a se deplasa. In schimb, autoritatile au anuntat ca transportul in comun va fi gratuit, insa aglomeratia din autobuze si trenuri i-au nemultumit pe oameni.

Cu toate acestea, astfel de masuri sunt vitale pentru sanatatea cetatenilor. Noxele periculoase precum dioxidul de carbon si dioxidul de sulf ajung foarte usor in plamani, unde pot cauza astm, cancer pulmonar si pot exacerba simptomele unei afectiuni cardiovasculare.


Te ajuta sa economisesti (multi) bani

Intretinerea lunara a unei masini poate ajunge sa coste cat un salariu minim pe economie, si asta fara sa pui la socoteala cheltuielile cu asigurarea anuala si impozitul sau taxele de inmatriculare si cele pentru intocmirea actelor. Numai combustibilul te va costa cateva sute de lei pe luna, iar acesta este principalul motiv invocat de cei care aleg sa circule cu masina personala doar in cazuri extreme sau cand pleaca in vacanta.

In comparatie cu costurile pe care le presupune un automobil, sa circuli cu un mijloc de transport alternativ este infinit mai ieftin. In primul rand, investitia pe care o faci cand iti cumperi un astfel de mijloc de transport se amortizeaza inca din primele luni. Pe de alta parte, aceste mijloace sunt inteligente din punct de vedere energetic, astfel incat nu vei resimti costurile in factura la curent.

Este mult mai distractiv si interactiv

Cand te deplasezi cu bicicleta, cu trotineta sau cu acest Segway, drumul pana la serviciu devine o placere. Pe langa faptul ca este mult mai distractiv si iti da un sentiment inegalabil de libertate, vei fi si un exemplu de urmat pentru cei din jur. Multi ezita sa faca acest pas pentru ca nu sunt convinsi ca este eficient, insa odata ce au incercat transportul alternativ, putini sunt cei care nu se indragostesc de el si revin la masina personala.

Toate aceste beneficii fac din transportul alternativ o solutie excelenta pentru un viitor lipsit de poluare, cu un trafic civilizat si orase mai curate si mai aerisite. 

Sursă foto: Shutterstock, Copyright: hurricanehank 

Adauga comentariu

Nume *

Subiect*

Mesaj *

Aboneaza-te la Newsletter

MasterCard Airmotion Mastero Airmotion Visa Airmotion Visa Electron Airmotion Garanti Bonus Airmotion BRD Airmotion ShopMania Airmotion Compari Airmotion

Copyright © 2024 Airmotion , toate drepturile rezervate
SC Alt Aleco Group SRL, CUI 18701703, Capital social 10.000 Lei.

airmotion, logo
Airmotion
Bulevardul Timișoara 26, Bucuresti, 062346
Telefon: 0748 883 163
Protectia Consumatorului ANPC