Transport gratuit

Beneficiezi de transport gratuit in toata tara la o comanda de peste 199 RON

 
 

Service Autorizat

Incercam sa solutionam orice problema sau orice reparatie cat mai rapid si eficient pentru toate produsele cumparate de pe airmotion.ro

Plata in Rate

Ramburs, Transfer Bancar, Card Online, in Rate prin Raiffeisen, Card Avantaj, Star BT, Bonus Card, AlphaCard, Bitcoin, Card BCR, Card BRD

Comenzi telefonice

Simplu si usor

0748 883 163

Program

(L-V: 9-18) (S: 09-13)

Cum sa vezi mai multe obiective turistice intr-un City Brake ?
2016-04-29 14:03:28


Cand iti iei biletele pentru un City Brake in Barcelona, Paris, Viena sau orice alt oras European, deja te gandesti ca te vei intoarece acasa cu aparatul de fotografiat plin de poze ale tuturor punctelor de interes, ca vei avea timp sa stai sa savurezi o cafea pe fiecare din arterele principale ale orasului si ca te vei plimba si prin parcurile extrem de incantatoare.

La fata locului te vei lovi, insa, de imensitatea orasului, de distantele ce trebuie sa le parcurgi fie pe jos – si vei pierde o gramada de timp – fie cu taxiul – si vei cheltui o gramada de bani.

Ce-ai spune insa daca ai lua cu tine un mijloc de transport propriu care sa te ajute sa iti atingi, in mare parte, obiectivele?

Skateboard-ul electric M3 intra usor intr-un bagaj de cala si la sosire este gata sa porneasca cu tine la drum pentru a explora intr-un mod inedit frumusetile orasului pe care te-ai decis sa il vizitezi. Prinde o viteza de pana la 12 km/h, adica de vreo 5-6 ori mai mare decat viteza ta de croaziera ... la pas. Asta inseamna de 5-6 ori mai multe obiective turistice vazute de tine si, probabil, de 5-6 ori mai multe postari interesante pe retelele sociale cu care sa iti impresionezi prietenii.

In plus, nu oboseste la fel de repede ca tine si este, evident, reincarcabil. Cat timp bei o cafea, il poti ruga pe patronul terasei alese si probabil, pentru doar cativa euro, il poti reincarca pentru a merge apoi mai departe catre noile tale obiective turistice.

M3 este un skateboard electric usor de manevrat cu ajutorul unei telecomenzi cu viteza variabila, suficient de ingust pentru a trece pe cele mai stramte trotuare si are niste roti generoase cu care poti aborda cam orice tip de drum de oras, de la asfalt la piatra cubica. Are o forta suficient de mare pentru a aborda chiar si drumurile in panta cu un unghi de pana la 15°.

Atentie! Acest skateboard electric suporta o greutate de pana la 100kg asa ca, fa-ti calculele daca mai poti lua cu tine prin oras doar aparatul foto sau intreg bagajul cu care ai plecat la drum.

Adauga comentariu

Nume *

Subiect*

Mesaj *

Aboneaza-te la Newsletter

MasterCard Airmotion Mastero Airmotion Visa Airmotion Visa Electron Airmotion Garanti Bonus Airmotion BRD Airmotion ShopMania Airmotion Compari Airmotion

Copyright © 2024 Airmotion , toate drepturile rezervate
SC Alt Aleco Group SRL, CUI 18701703, Capital social 10.000 Lei.

airmotion, logo
Airmotion
Bulevardul Timișoara 26, Bucuresti, 062346
Telefon: 0748 883 163
Protectia Consumatorului ANPC