Transport gratuit

Beneficiezi de transport gratuit in toata tara la o comanda de peste 199 RON

 
 

Service Autorizat

Incercam sa solutionam orice problema sau orice reparatie cat mai rapid si eficient pentru toate produsele cumparate de pe airmotion.ro

Plata in Rate

Ramburs, Transfer Bancar, Card Online, in Rate prin Raiffeisen, Card Avantaj, Star BT, Bonus Card, AlphaCard, Bitcoin, Card BCR, Card BRD

Comenzi telefonice

Simplu si usor

0748 883 163

Program

(L-V: 9-18) (S: 09-13)

Bicicleta electrica vs. bicicleta clasica: diferenta despre care nimeni nu vorbeste
2018-03-09 17:16:34

Atunci cand ne gandim la modul in care dezvoltarea tehnologica a schimbat lumea de-a lungul timpului si activitatile noastre de zi cu zi, ne vin in minte cateva exemple graitoare: automobilele, calculatoarele si telefoanele inteligente.

Insa mai exista si o alta tehnologie care se dezvolta incet, dar sigur si care are un mare potential de a schimba viitorul, iar aceasta este bicicleta electrica. In Asia, tehnologia este atat de dezvoltata incat acolo exista cea mai mare piata de biciclete electrice, cu aproape 200 de milioane de astfel de biciclete deja in folosire.

Cu toate acestea, folosirea bicicletelor electrice pentru activitatile zilnice a starnit si o intrebare: cu ce anume se diferentiaza bicicleta electrica de o bicicleta clasica. Curios? Uite care este avantajul de necombatut al unei biciclete electrice:


Ajungi mai departe intr-un timp mai scurt si cu mai putin efort


 Indiferent ca alegi transportul cu bicicleta pentru a ajunge la munca sau pentru alte activitati zilnice, ti s-a intamplat cel mai probabil sa obosesti cu mult inainte de a ajunge la destinatie sau sa intri in birou abia respirand. Avantajul cu care vine bicicleta electrica este ca te ajuta sa parcurgi aceste distante cu mai multa usurinta si fara sa depui la fel de mult efort. Mai mult, bicicleta electrica nu doar ca iti usureaza drumul, ci face posibila parcurgerea distantelor mai lungi intr-un timp mai scurt.

→ Confortul unui motor electric te va incuraja sa mergi cu bicicleta mai des si sa parcurgi distante indraznete fara sa iti faci griji ca la intoarcere drumul va fi obositor si anevoios. Bicicleta electrica face ca orice activitate sa fie mai rapida si mai simpla, de la drumul pana la liceu al unui adolescent si pana la cel al unui om de afaceri catre birou.

 La fel ca o bicicleta clasica, bicicleta electrica este de mare ajutor atunci cand vrei sa eviti traficul si aglomeratia din oras. Cu ce vine in plus bicicleta electrica? Aceasta poate mentine o viteza medie mult mai mare decat cea a unei biciclete clasice, in timp ce te strecori cu usurinta pe strazi spre birou. Rezultatul este o calatorie mai rapida si mai putin obositoare.


Concluzia e ca mersul cu orice bicicleta iti ofera mai multa libertate in trafic, posibilitatea de a petrece mai mult timp in aer liber si reprezinta totodata un mijloc de transport ecologic. Insa o bicicleta electrica face posibile calatoriile lungi intr-un timp mult mai scurt si fara efort din partea ta.

Nu trebuie sa iti mai faci griji ca vei obosi repede. Bicicleta electrica functioneaza cu ajutorul unui motor electric si nu implica efort din partea ta. Este o experienta mult diferita fata de mersul cu o bicicleta clasica pentru ca iti ofera posibilitatea unei calatorii mai rapide si mai relaxate.

Sursa foto: Shutterstock 

Adauga comentariu

Nume *

Subiect*

Mesaj *

Aboneaza-te la Newsletter

MasterCard Airmotion Mastero Airmotion Visa Airmotion Visa Electron Airmotion Garanti Bonus Airmotion BRD Airmotion ShopMania Airmotion Compari Airmotion

Copyright © 2024 Airmotion , toate drepturile rezervate
SC Alt Aleco Group SRL, CUI 18701703, Capital social 10.000 Lei.

airmotion, logo
Airmotion
Bulevardul Timișoara 26, Bucuresti, 062346
Telefon: 0748 883 163
Protectia Consumatorului ANPC