Transport gratuit

Beneficiezi de transport gratuit in toata tara la o comanda de peste 199 RON

 
 

Service Autorizat

Incercam sa solutionam orice problema sau orice reparatie cat mai rapid si eficient pentru toate produsele cumparate de pe airmotion.ro

Plata in Rate

Ramburs, Transfer Bancar, Card Online, in Rate prin Raiffeisen, Card Avantaj, Star BT, Bonus Card, AlphaCard, Bitcoin, Card BCR, Card BRD

Comenzi telefonice

Simplu si usor

0748 883 163

Program

(L-V: 9-18) (S: 09-13)

Cum stii daca bicicleta electrica este pentru tine. 12 lucruri pe care trebuie sa le afli
2017-08-28 10:32:55

Ai vazut-o, ti-a placut si acum vrei sa o iei acasa. Sau, si mai bine, la plimbare. Pana aici, nimic nou: anul trecut, s-au vandut milioane de biciclete electrice in toata lumea, cele mai mari cifre inregistrandu-se in regiunea Asia-Pacific. 

Avea dreptate Katie Melua: sunt milioane de biciclete doar in Beijing. Doar ca cele 9 milioane despre care ne canta ea, prin 2005, este posibil sa se fi inmultit intre timp. De la inceputul anilor 2000, China este tara cu cele mai multe biciclete electrice, care se alatura celor traditionale, deja raspandite de multa vreme.

Acest mijloc de transport alternativ are la fel de mult succes in tarile europene unde ecologia este un stil de viata, dar incepe sa fie apreciat si in Romania, odata cu promovarea ciclismului urban si construirea tot mai multor piste pentru biciclisti.


Dincolo de statistici, insa, daca ai pus ochii pe o astfel de bicicleta, trebuie sa stii si cat de potrivita este pentru tine. Bicicleta electrica are un numar mare de avantaje si este destinata oricui, dar ca sa fii sigur(a) de achizitie si sa o poti folosi la potentialul maxim, iata ce trebuie sa mai afli:

 

  1. Echipata cu motor electric actionat de o baterie, o bicicleta electrica nu iti cere sa pedalezi si acest lucru o face ideala pentru drumurile zilnice spre birou, sau atunci cand te grabesti spre o intalnire.
  1. Din acelasi motiv, nu pune in pericol genunchii si articulatiile.
  1. Pe de alta, parte, daca alegi sa pedalezi pe o portiune din traseu, poti face asta fara probleme, pentru ca, la nevoie, se poate transforma in bicicleta traditionala si iti permite sa faci miscare.
  1. O poti folosi in parcuri si pe pistele pentru biciclisti, la fel ca bicicleta clasica.
  1. Iti ofera o pozitie corecta a coloanei vertebrale, reducand durerile de gat si de spate pe care le poti resimti dupa ce pedalezi intens.
  1. Ai o mai buna perspectiva asupra traseului si obstacolelor care se pot ivi in fata.
  1. Este un mijloc de transport care te conecteaza mai usor cu oamenii si cu noutatile din oras, spre deosebire de masina.
  1. Este prietenoasa cu mediul si o excelenta alternativa la automobil, nu doar din motive ecologice, dar si pentru ca nu mai ai nevoie de permis, asigurare auto sau combustibil. O bicicleta electrica poate atinge aproximativ 20 km/ora si este simplu de parcat.
  1. Te ajuta sa eviti orele cu trafic intens.
  1. O poti folosi ca mijloc de transport atunci cand urcatul la volan iese din discutie, cum ar fi dupa o petrecere unde s-a servit alcool.
  1. Cantareste mai greu decat o bicicleta clasica, ceea ce o poate face mai greu de transportat in casa sau pe plafonul automobilului, dar, pe de alta parte, este mai dificil sa iti fie furata.
  1. Poate avea nevoie de o verificare frecventa a presiunii din anvelope, in functie de greutatea bicicletei.

 

Care dintre punctele de mai sus te-au convins si unde crezi ca pot fi aduse imbunatatiri?

 

Sursa foto: Shutterstock

Adauga comentariu

Nume *

Subiect*

Mesaj *

Aboneaza-te la Newsletter

MasterCard Airmotion Mastero Airmotion Visa Airmotion Visa Electron Airmotion Garanti Bonus Airmotion BRD Airmotion ShopMania Airmotion Compari Airmotion

Copyright © 2024 Airmotion , toate drepturile rezervate
SC Alt Aleco Group SRL, CUI 18701703, Capital social 10.000 Lei.

airmotion, logo
Airmotion
Bulevardul Timișoara 26, Bucuresti, 062346
Telefon: 0748 883 163
Protectia Consumatorului ANPC