Transport gratuit

Beneficiezi de transport gratuit in toata tara la o comanda de peste 199 RON

 
 

Service Autorizat

Incercam sa solutionam orice problema sau orice reparatie cat mai rapid si eficient pentru toate produsele cumparate de pe airmotion.ro

Plata in Rate

Ramburs, Transfer Bancar, Card Online, in Rate prin Raiffeisen, Card Avantaj, Star BT, Bonus Card, AlphaCard, Bitcoin, Card BCR, Card BRD

Comenzi telefonice

Simplu si usor

0748 883 163

Program

(L-V: 9-18) (S: 09-13)

Cele 3 solutii de transport alternativ pe care le poti folosi in locul masinii
2017-06-22 15:32:13

Mersul cu masina zilnic, spre serviciu, este un adevarat test de rabdare in marile orase precum Bucurestiul. Din fericire, in ultimii ani au aparut tot mai multe solutii utile de a inlocui masina. 

Traficul in marile orase este o problema pentru majoritatea dintre noi. Drumul pana la serviciu se transforma din cauza traficului intr-o corvoada si distruge productivitatea inca dinainte sa ajungem la birou. Daca ai vrea sa renunti la masina, dar nu stii ce alternative ai pentru transportul zilnic, solutiile de mai jos iti vor fi cu siguranta utile:

          1. Mijloacele de transport electrice sunt rapide, ecologice si nu implica efort din partea ta

In ultimi ani s-au dezvoltat tot mai multe solutii de transport electrice. Bicicleta electrica, trotineta electrica, biciclul (segway) sau motocicleta electrica sunt mijloace de transport rapide si ecologice, care nu necesita efort din partea ta. In cazul in care te gandesti ca drumul te va suprasolicita si vei avea nevoie de un dus cand ajungi la birou, trebuie sa stii ca ele nu implica efort din partea ta pentru ca functioneaza cu ajutorul unui motor electric.

Pentru ca se incarca la priza normala, le poti pune la incarcat si cand esti acasa, dar si cand ajungi la birou. Nu implica o grija deosebita, iar unele dintre ele merg fara probleme si in conditii de umiditate. Nu uita sa verifici autonomia si sa alegi ceva pliat pe nevoile tale. O motocicleta electrica, de pilda, are o autonomie de 60 de kilometri, in vreme ce o o trotineta are o autonomie de maximum 30 de kilometri.

          2. Aplicatiile de ridesharing te ajuta sa ajungi repede la serviciu fara stresul condusului

Aplicatiile de ridesharing implica, in defitiniv, tot utilizarea masinii, dar partea buna este ca poti citi stirile sau chiar raspunde la niste mailuri pe drumul spre birou. In plus, nu-ti mai faci griji legate de gasirea unui loc de parcare. In Romania exista la ora actuala doar doua astfel de aplicatii, insa la nivel mondial sunt nenumarate, tocmai pentru ca ofera un serviciu atat de util.

Nu uita nici de carpooling. Foarte popular in Statele Unite, carpooling-ul implica utilizarea unei singure masini pentru a transporta mai multe persoane. Practic, in loc ca tu si vecinii tai sa folositi fiecare masina personala pentru a ajunge la birou, puteti sa folositi o singura masina si sa mergeti impreuna in fiecare dimineata spre serviciu. In felul acesta platiti mai putin lunar pentru transportul la serviciu, dar nici nu contribuiti la aglomerarea traficului din oras. 

          3. Bicicleta clasica, o solutie imbratisata deja de danezi, belgieni si olandezi

Bicicleta este o solutie utilizata de ani buni in tari precum Danemarca, Belgia sau Olanda. Capitalele acestor tari au piste de biciclisti si rar vei vedea o masina. Parintii isi duc copii la gradinita sau la scoala tot cu bicicleta, pe scaunul special atasat acesteia. Este o solutie ce devine tot mai populara si la noi si care implica si miscare, atat de benefica sanatatii.

Singurele dificultati pe care le implica utilizarea bicicletei sunt reprezentate de lipsa pistelor si de faptul ca sunt putine companii care le ofera angajatilor posibilitatea de a face un dus odata ce ajung la birou dupa un drum lung cu bicicleta.

Daca vrei sa scapi de stresul de a conduce zi de zi intr-un trafic infernal, printre claxoane si soferi imprudenti, aceste trei solutii merita cu siguranta luate in calcul.

Sursa foto: Marco Saroldi/ Shutterstock 

Adauga comentariu

Nume *

Subiect*

Mesaj *

Aboneaza-te la Newsletter

MasterCard Airmotion Mastero Airmotion Visa Airmotion Visa Electron Airmotion Garanti Bonus Airmotion BRD Airmotion ShopMania Airmotion Compari Airmotion

Copyright © 2024 Airmotion , toate drepturile rezervate
SC Alt Aleco Group SRL, CUI 18701703, Capital social 10.000 Lei.

airmotion, logo
Airmotion
Bulevardul Timișoara 26, Bucuresti, 062346
Telefon: 0748 883 163
Protectia Consumatorului ANPC