Transport gratuit

Beneficiezi de transport gratuit in toata tara la o comanda de peste 199 RON

 
 

Service Autorizat

Incercam sa solutionam orice problema sau orice reparatie cat mai rapid si eficient pentru toate produsele cumparate de pe airmotion.ro

Plata in Rate

Ramburs, Transfer Bancar, Card Online, in Rate prin Raiffeisen, Card Avantaj, Star BT, Bonus Card, AlphaCard, Bitcoin, Card BCR, Card BRD

Comenzi telefonice

Simplu si usor

0748 883 163

Program

(L-V: 9-18) (S: 09-13)

Cum sa te distrezi cu vehiculul tau electric: trucuri rapide pentru acomodare si pentru plimbari in siguranta
2019-01-08 16:37:11

Fie ca ai pasiunea explorarii urbane sau doar cauti un mijloc rapid de transport spre birou, exista ceva potrivit cu ritmul tau. Descopera cum sa profiti in deplina siguranta de potentialul vehiculului tau electric.

Iti place aventura si esti mereu in miscare, iar tot ce are roti iti starneste instantaneu curiozitatea? Dupa ce ai incercat vehicule care necesita energia ta pentru deplasare, ca trotinetele, rolele si bicicletele, simti ca a venit momentul sa treci la nivelul urmator: vehiculele cu motor electric si cu tehnologie moderna, ce pare venita din viitor.

Inainte sa faci unboxing-ul noului tau hoverboard, monociclu sau skateboard cu baterie, ar fi util sa vezi cum se foloseste corect un astfel de vehicul inovator. Pe cat de distractive sunt toate, pe atat de simplu este sa treci de primele emotii si sa descoperi o lume in care mobilitatea ta in jungla urbana nu mai are limite. Sa recapitulam metodele de a te acomoda cu fiecare dintre vehicule:


Savureaza senzatia oferita de hoverboard, in deplina stabilitate

Mai intai, asaza hoverboard-ul pe o suprafata plana. Paseste cu grija pe placa, punand mai intai un singur picior. Pentru a avea inca de la inceput o pozitie stabila, plaseaza al doilea picior la o distanta cat mai mare de primul. Odata urcat complet pe hoverboard, stai drept si priveste in fata.

Pentru a incepe deplasarea, inclina-ti foarte lin corpul inainte. Nu face miscari din sold, ci incearca sa-ti folosesti gleznele ca punct de sprijin, pentru un start fara smucituri. Mare atentie la schimbarea directiei de mers, pentru ca ea se face prin apasarea hoverboardului cu degetele de la piciorul opus directiei dorite (pentru stanga, piciorul drept).

Pentru a te opri din deplasare, inclina-te spre spate lent, pentru a evita o franare brusca. Desi multi utilizatori de hoverboard au dificultati in a invata cum sa coboare de pe el, vei vedea ca nu este deloc dificil. Trebuie doar sa te sprijini cu toata greutatea pe piciorul cu care pasesti cel mai natural, iar pe celalalt sa-l cobori pe pamant. Si, nu uita, intotdeauna sa te dai jos de pe hoverboard dupa ce acesta se opreste complet, pasind in spatele lui.


Zboara printre pietoni cu un monociclu electric, dar pastreaza-ti echilibrul

Pregateste-te sa atragi privirile curiosilor cu monociclul tau electric, dar acorda putina atentie regulilor care te feresc de accidentari. Dintre toate vehiculele cu baterie, un monociclu electric pare cel mai dificil de „incalecat”. Pentru inceput, te poti sprijini de un perete sau de un stalp, in timp ce pasesti pe rand pe cele doua platforme laterale.

La fel ca in cazul unui hoverboard, te vei apleca in fata pentru a inainta, iar franarea o vei face prin aplecarea catre spate. Din fericire, de fiecare data cand vei vrea sa schimbi directia de mers, va fi suficient doar sa te apleci lin catre stanga sau catre dreapta.

Rapiditatea cu care un monociclu electric raspunde la comenzile tale depinde de greutatea la care este supus. Daca porti un rucsac sau ai un bagaj de tinut in maini, asteapta-te ca reactiile vehiculului sa fie imprevizibile si sa impuna viraje luate mai lin decat de obicei.

Invata sa mergi pe un monociclu intr-un spatiu larg, plat, fara obstacole. Este ideal daca ai langa tine pe cineva care stie deja cum sa foloseasca un astfel de vehicul electric.


Pastreaza controlul total, pe un skateboard electric

Daca nu ai mai incercat pana acum senzatia oferita de un skateboard simplu sau electric, vei avea nevoie sa-ti gasesti pozitia cea mai confortabila. Asaza-te cat mai relaxat si pozitioneaza-ti piciorul stang mai in fata decat cel drept, cu degetele orientate spre varful placii.

Dupa ce te vei obisnui cu noua ta jucarie urbana, poti incerca o pozitie la fel de confortabila, dar potrivita mai mult pentru cei experimentati. Poti sa-ti intinzi piciorul stang pana pe muchia din spate a skateboardului si sa arcuiesti piciorul drept, ca sa capeti aerodinamicitate.

Marele beneficiu al unui skateboard, alaturi de faptul ca nu va trebui sa-ti mai faci avant cu picioarele, este telecomanda. Ea iti permite atat sa pornesti de pe loc si sa franezi, cat si sa ajustezi viteza skateboardului.


Alege siguranta, inainte de toate

Indiferent de vehiculul electric care ti-a starnit curiozitatea, exista o recomandare generala care se aplica tuturor: poarta echipament de protectie. Genunchierele si cotierele sunt obligatorii nu numai pentru deplasarile catre job, ci si in cazul unei iesiri scurte in parc. Nu poti sti ce pericole vei intalni in drumul tau, iar daca esti incepator, propria neindemanare este unul din factorii de risc.

Verifica, pe cat posibil, drumul pe care urmeaza sa te plimbi. Gropile iti pot sabota experienta, iar o rampa prea abrupta te va face sa te dezechilibrezi. Nu asculta muzica la casti, ca sa poti ramane atent, iar fiindca vehiculul tau nu face zgomot, avertizeaza-i din timp pe pietonii care sunt distrasi de peisaj.

Asadar, trecerea la un vehicul electric te va scoate din multime si iti va deschide un nou orizont. Vei experimenta o noua modalitate de a strabate orasul, cu rapiditatea unei masini, dar fara aglomeratia din trafic. Daca vei respecta toate regulile de siguranta, vei simti din plin avantajul noilor tehnologii in viata ta.

Sursa foto: Shutterstock

Adauga comentariu

Nume *

Subiect*

Mesaj *

Aboneaza-te la Newsletter

MasterCard Airmotion Mastero Airmotion Visa Airmotion Visa Electron Airmotion Garanti Bonus Airmotion BRD Airmotion ShopMania Airmotion Compari Airmotion

Copyright © 2024 Airmotion , toate drepturile rezervate
SC Alt Aleco Group SRL, CUI 18701703, Capital social 10.000 Lei.

airmotion, logo
Airmotion
Bulevardul Timișoara 26, Bucuresti, 062346
Telefon: 0748 883 163
Protectia Consumatorului ANPC