Transport gratuit

Beneficiezi de transport gratuit in toata tara la o comanda de peste 199 RON

 
 

Service Autorizat

Incercam sa solutionam orice problema sau orice reparatie cat mai rapid si eficient pentru toate produsele cumparate de pe airmotion.ro

Plata in Rate

Ramburs, Transfer Bancar, Card Online, in Rate prin Raiffeisen, Card Avantaj, Star BT, Bonus Card, AlphaCard, Bitcoin, Card BCR, Card BRD

Comenzi telefonice

Simplu si usor

0748 883 163

Program

(L-V: 9-18) (S: 09-13)

Dependent de masina? TOP 5 motive pentru care sa o scoti la vanzare chiar acum
2017-06-15 11:43:44

A da examen pentru carnetul de soferi imediat dupa implinirea varstei legate este o moda, si nu doar printre romani. Reusita reprezinta un motiv de mandrie printre prieteni si un statement in sine - fac parte din acea categorie cool de oameni, care isi permit o masina si vor sa se laude cu ea, chiar daca asta inseamna ca se urca practic peste tine pe trecerea de pietoni. De multe ori insa, motivul de fala este achizitionat din Germania, cu peste 100.000 de kilometri la bord si cu tabla care sta sa... cada.

Lasand gluma si analiza sociala la o parte, un viitor mai verde ar trebui sa reprezinte un ideal pentru orice metropola europeana care se respecta. Iar la acest viitor poti contribui si tu. Odata ce inaintezi in varsta, iti vei da seama ca orice confort oferit de masina este unul iluzoriu intr-un oras precum Bucurestiul, de exemplu. Statul in trafic, consumul imens de combustibil si costurile asociate care vor ajunge sa te ingroape, stresul sau lipsa locurilor de parcare vor fi motive din ce in ce mai serioase pentru a renunta la masina personala si a incerca sa gasesti metode alternative de transport.

Da, vor fi lucruri pe care le vei regreta atunci cand vei pasa cheile de la masina noului proprietar. Placerea de a conduce. Sau senzatia de libertate si linistea pe care ti-o ofera un motor ce tremura in surdina. Gandeste-te insa ca aceste avantaje le ai doar atunci cand conduci in afara mereu aglomeratului oras, pe acei putini kilometri de autostrada care despart Capitala incinsa de un cocteil cu rom in Vama Veche, intr-o zi de august. Iar pentru toate astea poti inchiria, la nevoie, o masina. In rest nu ramai decat cu niste cuvinte greu de reprodus in scris, pe care le rostesti la semafor atunci cand cineva iti taie calea si pierzi verdele.

Iata asadar, care sunt cele cinci motive pentru care ar trebui sa-ti vinzi masina chiar azi:

          1.Vei contribui la un viitor mai verde

Masinile electrice sunt varianta ecologica si mai putin costisitoare la clasicele automobile, daca nu iei in calcul investitia initiala. Acest lucru nu va rezolva, din pacate, problema statului la infinit in trafic. Insa ce ar fi sa renunti cu totul la ideea de masina si sa folosesti transportul in comun? Insa, daca aceasta varianta nu te incanta, poti apela la solutii alternative de transport, cum sunt cele din oferta AirMotion. Un biciclu electric, un hoverboard sau, de ce nu, o motocicleta electrica te vor scoate din anonimat si te vor ajuta sa-ti faci prieteni noi (sunt motiv de conversatie). In plus, te vor ajuta sa contribui putin la un Bucuresti mai verde, chiar daca acest lucru nu e incurajat in niciun fel de autoritati.

          2.Vei fi in curand intr-o forma de invidiat

In momentul in care iti vei face curaj si vei renunta la masina, vei observa ca forma ta fizica se va imbunatati semnificativ. Persoanele care nu conduc merg mai mult pe jos, merg cu bicicleta, cu rolele sau, din ce in ce mai des, cu trotineta. Nu mai vorbim de momentele in care vei alerga dupa tramvai sau autobuz. Toate acestea sunt exercitii cardio foarte necesare organismului, de care soferii nu prea au parte.

          3.Vei face economii substantiale

Sa detii o masina te costa o avere. Lansand la o parte costurile legate de combustibilul din ce in ce mai scump, trebuie sa platesti asigurari, impozit si lucrari de mentenanta. Odata cu renuntarea la masina, vei scapa de aceste cheltuieli. Banii ii poti aduna si poti merge in sfarsit in acea vacanta de vis pe care ti-o doresti de mult.

          4.Te vei conecta la comunitatea din care faci parte

Pentru ca atunci cand nu ai o masina nu poti face aprovizionarea pe o luna intreaga, vei merge mai des la magazinele mai micute din apropierea casei. Cele la care merg si vecinii tai. Acest lucru te va ajuta sa cunosti comunitatea din care faci parte si poate chiar sa iti faci prieteni noi. In plus, vei observa cum evolueaza orasul, vei fi mai atent la toate acele detalii care au un impact major asupra vietii de zi cu zi, dar pe care nu le observi de multe ori de la volanul unei masini.

          5.Vei fi mai putin stresat

Sa fii sofer e un lucru stresant. Problemele din trafic, lipsa parcarilor, defectiunile tehnice - toate acestea sunt motive de stres. Atunci cand nu detii o masina, sursa stresului dispare ca prin minune. Da, poate iti faci griji cand intarzie autobuzul sau ca nu incapi in primul metrou care ajunge la Unirii, insa aceste probleme nu reprezinta un factor de stres major.

Fa acum pasul spre viitor, renunta la masina si gandeste-te la o metoda alternativa de transport. Curand, vei fi mai mult decat incantat de alegerea facuta. Iti va schimba radical si numai in bine viata. 

 

Sursă foto: Shutterstock.com

Adauga comentariu

Nume *

Subiect*

Mesaj *

Aboneaza-te la Newsletter

MasterCard Airmotion Mastero Airmotion Visa Airmotion Visa Electron Airmotion Garanti Bonus Airmotion BRD Airmotion ShopMania Airmotion Compari Airmotion

Copyright © 2024 Airmotion , toate drepturile rezervate
SC Alt Aleco Group SRL, CUI 18701703, Capital social 10.000 Lei.

airmotion, logo
Airmotion
Bulevardul Timișoara 26, Bucuresti, 062346
Telefon: 0748 883 163
Protectia Consumatorului ANPC