Transport gratuit

Beneficiezi de transport gratuit in toata tara la o comanda de peste 199 RON

 
 

Service Autorizat

Incercam sa solutionam orice problema sau orice reparatie cat mai rapid si eficient pentru toate produsele cumparate de pe airmotion.ro

Plata in Rate

Ramburs, Transfer Bancar, Card Online, in Rate prin Raiffeisen, Card Avantaj, Star BT, Bonus Card, AlphaCard, Bitcoin, Card BCR, Card BRD

Comenzi telefonice

Simplu si usor

0748 883 163

Program

(L-V: 9-18) (S: 09-13)

Doua mijloace de transport personal futuriste pe care le poti avea acum
2018-03-31 09:40:43

Daca esti un impatimit al creatiilor cinematografice futuriste, cu siguranta ai remarcat absenta masinilor in productia de la Hollywood “Her” sau autoturismele care se conduc singure din “Demolition Man”.

Nici mijloacele de transport personal din serialul de animatie “Jetson Family” nu sunt tocmai de neglijat, mai ales in contextul in care tendintele actuale sunt foarte concentrate pe ecologizarea transportului personal si pe calitatea mijloacelor de transport de a fi compacte.

In vreme ce Google depune eforturi de mai bine de 10 ani pentru optimizarea functiilor unei masini electrice care se conduce singura, constructorii care s-au axat pe producerea unor mijloace de transport individuale au deja rezultate eficiente, prietenoase cu mediul si care arata ca si cum ar fi venit din viitor.


Monociclul

Pare sa fie doar o roata cu pedale pe care sa-ti sprijini picioarele, dar adevarul este ca monociclul electric este mijlocul de transport cu aspect futurist care te va face sa uiti de intarzieri. Este rapid, usor de transportat si dimensiunile sale reduse iti permit sa-l iei cu tine peste tot.

Este rezistent la apa si poate fi utilizat chiar si cand vremea este ploioasa si umeda. Il poti gasi la AirMotion, in mai multe variante diferite prin puterea motorului (400 pana la 800 Watt), baterie (130 pana la 480 Wh sau Li-Ion de 72 V), viteza maxima (18 pana la 30 km/h), autonomie (15 pana la 50 km) si timp de incarcare (1 pana la 5 ore).

Cea mai mare calitate a acestui vehicul venit din viitor este insa ca poate face posibil viitorul. Monociclul electric este un mijloc de transport ecologic, care nu polueaza si nu afecteaza mediul inconjurator.


Hoverboardul

Daca te preocupa schimbarile mediului si esti un ecologist convins, aceasta jucarie pe roti poate deveni cel mai bun prieten al tau. Forma sa dinamica si designul desprins parca din filmele science fiction te vor cuceri la prima vedere.

Silentiozitatea este un alt atu al acestui vehicul, iar faptul ca este economic si are o autonomie de pana la 30 km sunt doar bonusuri pentru felul grozav in care arata.

Il poti folosi pentru deplasarile pe distante scurte si suprafete netede si il poti transforma intr-un accesoriu statement pentru viziunea ta eco-friendly. Un lucru este sigur: vei atrage toate privirile si va fi un pretext perfect si pentru socializare.

Sursa foto: Shutterstock

Adauga comentariu

Nume *

Subiect*

Mesaj *

Aboneaza-te la Newsletter

MasterCard Airmotion Mastero Airmotion Visa Airmotion Visa Electron Airmotion Garanti Bonus Airmotion BRD Airmotion ShopMania Airmotion Compari Airmotion

Copyright © 2024 Airmotion , toate drepturile rezervate
SC Alt Aleco Group SRL, CUI 18701703, Capital social 10.000 Lei.

airmotion, logo
Airmotion
Bulevardul Timișoara 26, Bucuresti, 062346
Telefon: 0748 883 163
Protectia Consumatorului ANPC