Transport gratuit

Beneficiezi de transport gratuit in toata tara la o comanda de peste 199 RON

 
 

Service Autorizat

Incercam sa solutionam orice problema sau orice reparatie cat mai rapid si eficient pentru toate produsele cumparate de pe airmotion.ro

Plata in Rate

Ramburs, Transfer Bancar, Card Online, in Rate prin Raiffeisen, Card Avantaj, Star BT, Bonus Card, AlphaCard, Bitcoin, Card BCR, Card BRD

Comenzi telefonice

Simplu si usor

0748 883 163

Program

(L-V: 9-18) (S: 09-13)

4 mijloace de transport economice, ecologice și foarte rapide
2016-10-28 15:13:37


Viața într-o metropolă este efervescentă, însă se poate traduce și prin mult timp pierdut pe drum, în trafic. Aceste neplăceri, precum și nevoia de a găsi metode ecologice de a face drumurile zilnice au dat naștere unor mijloace de transport comode, rapide și care nu dăunează mediului înconjurător. Se spune că ele sunt mijloacele de transport ale viitorului, iar în cele mai civilizate capitale ale lumii ele deja domină străzile.

Iată 4 dintre ele și principalele lor caracteristici:

Biciclul elctric (Segway), rapid și foarte comod 

Biciclul electric mai este cunoscut și sub numele de Segway și este unul dintre cele mai rapide mijloace de transport ecologice. Nu trebuie să depui niciun fel de efort, doar te urci pe el și conduci spre destinație. De dimensiuni mici și 100% ecologic, el îți poate fi de folos zi de zi. Poți merge cu el la birou, la cumpărături sau poți să explorezi mai bine orașele în care mergi în vacanță.

Poți găsi în magazine mai multe modele, unele pe care pasagerul stă în picioare și altele dotate inclusiv cu scaun. Indiferent pe care îl alegi, cert este că vei putea să ajungi repede și comod la destinație. Un biciclu electric poate ajunge și la 20 de kilometri la oră. Autonomia la o încărcare poate fi și de 55 de kilometri, iar reîncărcarea se face la orice tip de priză, așa că nu ai de ce să-ți faci griji când pornești la drum prin oraș.


Trotineta electrică te ajută să ajungi imediat la birou

Tot mai multe persoane preferă să folosească un mijloc de transport alternativ pentru a ajunge la birou. Asta pentru că se stă mult în trafic, iar unii șoferi nu respectă regulile de circulație și le pun la încercare răbdarea celorlalți conducători auto. Nu trebuie să uităm că mașina este și poluantă și costisitoare, așa că nu e de mirare că tot mai multe persoane preferă să meargă la birou cu un alt mijloc de transport.

Trotineta electrică este o alegere excelentă din acest punct de vedere. Ajunge la 20 de kilomeri la oră, are o greutate redusă și poate fi pliată, ceea ce îți permite să o iei cu tine peste tot. Există trotinete electrice și pentru copii, colorate și foarte ușor de folosit, pentru ca toată familia să se bucure de weekenduri petrecute în aer liber

Iată mai jos un video foarte util care îți arată ce poate face pentru tine o trotinetă electrică 

Monociclul electric, un mijloc de transport futuristic

Este atât de mic, însă poate face atât de multe! Monociclul electric este printre cele mai interesante mijloace de transport alternative. Foarte mic și comod, el poate ajunge chiar și la 25 de kilometri la oră. Majoritatea modelelor au o autonomie de încărcare de  23 de minute, însă poți găsi și modele mai performante, cu o autonomie de 55 de kilometri.

Deși pare mic și fragil, este nu doar foarte puternic, ci și foarte rezistent. Un monociclu electric poate transporta persone cu o greutate de 120 de kilograme și asta în condițiile în care greutatea lui este de doar 13,5 kilograme.


Skateboardul electric este preferatul adolescenților

Skateboardul se numără printre cele mai populare și cool modalități de transport, iar cel electric deja este preferatul adolescenților. Pot ajunge repede cu el la școală, la liceu sau la facultate și îl pot lua în parc la întâlnirile cu prietenii. Este extrem de ușor și practic, însă asta nu înseamnă că nu este rapid. Poate atinge 20 de kilometri la oră, făcând orice drum o adevărată plăcere.


Toate aceste mijloace de transport au cunoscut în ultimii ani o popularitate fără precedent pentru că sunt comode, dar și pentru că nu afectează mediul înconjurător. Care ți se pare cel mai comod și mai rapid? Ai încercat vreunul dintre ele?


Sursa foto: Shutterstock 

Adauga comentariu

Nume *

Subiect*

Mesaj *

Aboneaza-te la Newsletter

MasterCard Airmotion Mastero Airmotion Visa Airmotion Visa Electron Airmotion Garanti Bonus Airmotion BRD Airmotion ShopMania Airmotion Compari Airmotion

Copyright © 2024 Airmotion , toate drepturile rezervate
SC Alt Aleco Group SRL, CUI 18701703, Capital social 10.000 Lei.

airmotion, logo
Airmotion
Bulevardul Timișoara 26, Bucuresti, 062346
Telefon: 0748 883 163
Protectia Consumatorului ANPC