Transport gratuit

Beneficiezi de transport gratuit in toata tara la o comanda de peste 199 RON

 
 

Service Autorizat

Incercam sa solutionam orice problema sau orice reparatie cat mai rapid si eficient pentru toate produsele cumparate de pe airmotion.ro

Plata in Rate

Ramburs, Transfer Bancar, Card Online, in Rate prin Raiffeisen, Card Avantaj, Star BT, Bonus Card, AlphaCard, Bitcoin, Card BCR, Card BRD

Comenzi telefonice

Simplu si usor

0748 883 163

Program

(L-V: 9-18) (S: 09-13)

4 tendinte de urmarit anul acesta in lumea transportului alternativ
2018-02-13 15:24:07

Autoturismele asa cum le stim acum sunt tot mai putin atractive pentru tineri, iar transportul alternativ are o dezvoltare fara precedent. 

Intreaga omenire pare a fi pregatita sa faca urmatorul pas cand vine vorba despre autotursime si despre transport in general. Atat producatorii auto, cat si consumatorii finali, privesc masinile traditionale, poluante, cu ochi din ce in ce mai putin buni, indreptandu-si atentia catre variante alternative, prietenoase cu mediul si care ar putea face transportul in orasele aglomerate mult mai rapid. Iata cateva tendinte care vor domina anul 2018 cand vine vorba despre transportul electric:


  1. Administratiile din marile orase occidentale vor impune tot mai multe restrictii la utilizarea masinilor clasice

Taxe mari pentru cei care circula cu masini poluante, preturi ridicate pentru parcarea in anumite zone ale orasului si chiar restrictii absolute cu privire la circulatia cu masina in anumite zone - sunt doar cateva dintre instrumentele deja utilizate in multe mari orase pentru a descuraja utilizarea masinii.

Mai multe decat atat, Franta a anuntat ca planuieste ca pana in in 2040 sa interzica masinile clasice. Totodata, in Italia, la Roma, Torino si Milano au fost deja interzise unele categorii de masini Diesel in unele zone ale orasului, din cauza poluarii. Asadar, pentru cei obisnuiti cu autoturisme de acest tip devine tot mai scump si mai incomod sa circuli cu ele.

Merita mentionat ca aceste restrictii sunt cel mai des dublate de programe de incurajare a achizitiilor de vehicule nepoluante. In unele state se acorda scutiri de impozit pe viata la achizitionarea unui vehicul electric. Chiar si in Romania, programul Rabla are o astfel de componenta, cei interesati putand sa ia vouchere de o valoare mai mare daca intentioneaza sa cumpere o masina nepoluanta.


  1. Vehiculele electrice vor avea o autonomie mai mare si vor fi tot mai puternice, inlaturandu-se astfel principalul avantaj al masinilor clasice

Nu era nevoie de un efort prea mare pentru a-i determina pe oameni sa inteleaga ca masinile clasice sunt mai putin poluante, insa problemele cu privire la autonomie, putere si statii de reincarcare ramaneau unele suficient de puternice pentru a le face mai putin atractive. In prezent, insa, fiecare an aduce imbunatatiri legate de viteza masinilor electrice, cat si de numarul de kilometri pe care ii pot parcurge cu o singura incarcare.

Aceste imbunatiri dublate de efortul unor state de a construi statii de incarcare duc la popularizarea acestor masini.


  1. Producatorii auto care au cunoscut succesul cu masina traditionala iau calea transportului alternativ 

Toyota, Volkswagen, BMW, Ford sunt nume mari din industria auto, companii care au castigat miliarde de-a lungul timpului din vanzarea de masini. In prezent, insa, si acestia trec la un nou nivel si se concentreaza pe productia masinilor electrice si nu numai. BMW dezvolta deja motociclete si biciclete electrice, extinzandu-se astfel in teritorii complet neexplorate de compania germana.

Motivele pentru care aceste companii gigant se indreapta catre vehicule electrice sunt lesne de inteles - ele devin tot mai populare si mai cerute. In unele state, precum Norvegia de pilda, vanzarile de vehicule electrice a crescut cu 30% intr-un singur an.

 

  1. Se dezvolta tot mai multe tipuri de vehicule electrice portabile, potrivite pentru oras 

Fiecare an a adus noi inovatii pe acest teren. De la Segway-uri, la monociclu electric, la hoverboard, skateboard electric si biciclete electrice, industria transportului alternativ este intr-o continua dezvoltare si inovare. FIecare dintre aceste produse sunt gandite pentru nevoi diferite, de la adolescentul care poate parcurge drumul pana la liceu pe un hoverboard, pana la omul de afaceri care poate face drumuri rapide cu bicicleta electrica. 

E limpede ca in viitorul omenirii transportul poluant nu ar mai trebui sa-si gasesac un loc, iar in prezent, mai mult ca niciodata, se intrevede un viitor electric.  


Sursa foto:  studio4pic/Shutterstock 

Adauga comentariu

Nume *

Subiect*

Mesaj *

Aboneaza-te la Newsletter

MasterCard Airmotion Mastero Airmotion Visa Airmotion Visa Electron Airmotion Garanti Bonus Airmotion BRD Airmotion ShopMania Airmotion Compari Airmotion

Copyright © 2024 Airmotion , toate drepturile rezervate
SC Alt Aleco Group SRL, CUI 18701703, Capital social 10.000 Lei.

airmotion, logo
Airmotion
Bulevardul Timișoara 26, Bucuresti, 062346
Telefon: 0748 883 163
Protectia Consumatorului ANPC