Transport gratuit

Beneficiezi de transport gratuit in toata tara la o comanda de peste 199 RON

 
 

Service Autorizat

Incercam sa solutionam orice problema sau orice reparatie cat mai rapid si eficient pentru toate produsele cumparate de pe airmotion.ro

Plata in Rate

Ramburs, Transfer Bancar, Card Online, in Rate prin Raiffeisen, Card Avantaj, Star BT, Bonus Card, AlphaCard, Bitcoin, Card BCR, Card BRD

Comenzi telefonice

Simplu si usor

0748 883 163

Program

(L-V: 9-18) (S: 09-13)

Cum sa vezi cat mai multe obiective turistice intr-o vacanta de un weekend
2019-10-19 12:09:43

In conditiile in care timpul liber este din ce in ce mai limitat, tot mai multe persoane decid sa plece intr-o vacanta de un weekend. Chiar daca perioada pe care o avem la dispozitie nu este foarte mare, aceasta forma de turism este o ocazie perfecta de a vizita destinatia preferata si de a te intoarce la serviciu in urmatoarea saptamana.

Totusi, pentru a te asigura ca valorifici la maximum fiecare minut petrecut in vacanta si ca vizitezi cat mai multe obiective turistice, va trebui sa pleci de acasa cu un plan bine facut. In cele ce urmeaza, iti explicam cum poti sa vezi cat mai multe obiective turistice in scurta ta vacanta de doua zile:

Fa-ti o lista cu atractiile pe care iti doresti sa le vizitezi

Inainte de a pleca la drum este important sa-ti stabilesti o lista cu toate obiectivele turistice pe care iti doresti sa le vizitezi. In fruntea listei ar trebui sa se regaseasca acele atractii pe care care ti-ar parea rau sa le ratezi, urmate de cele care prezinta un oarecare interes pentru tine.

Astfel, vei avea siguranta ca obiectivele principale ale vacantei tale vor fi atinse si ca scurta ta escapada va fi una memorabila. In cazul in care iti ramane timp liber, vei putea acorda atentie si celorlalte atractii turistice, insa o vei putea face in mod relaxat, fara a te ingrijora ca ai ratat ceva important.

Chiar daca ai auzit multe lucruri despre anumite obiective turistice, in fiecare oras gasesti cate o "perla ascunsa". Lasa-ti loc pe lista ta si pentru lucruri mai putin "comerciale" - piatete, parcuri mai mici, dar cochete, muzee mai putin renumite. De multe ori acestea raman mult mai aproape de sufletul tau.

Afla ora de deschidere-inchidere a fiecarei atractii turistice

Chiar daca ai la dispozitie doar doua zile pentru vacanta ta, timpul disponibil este suficient pentru a descoperi toate secretele destinatiei in care te afli. Important este sa-ti folosesti timpul in mod eficient si sa nu pierzi foarte multa vreme asteptand la cozi sau deplasandu-te spre un obiectiv turistic ce nu mai este deschis publicului.

Pentru a evita astfel de situatii este important sa te informezi dinainte si sa-ti notezi intre ce ore poti vizita obiectivele turistice preferate. In acest fel, iti vei putea planifica intreaga sedere mult mai simplu si vei evita pierderea inutila de timp.

Daca week-end-ul tau include si ziua de Vineri, aloca pentru aceasta zi vizita locatiilor ce presupun un trafic mai mare de persoane. Vei economisi zeci de minute. Poti lasa pentru Sambata si Duminica piatele, parcurile sau locurile mai putin populare unde nu trebuie sa stai la coada.  

Gaseste o metoda rapida de a calatori prin oras

Daca destinatia ta de vacanta este un oras mare, vei fi nevoit sa petreci foarte mult timp in trafic pentru a ajunge la obiectivele pe care iti doresti sa le vizitezi. In cazul in care orasul nu are metrou, vei constata ca vei pierde mult mai mult timp cu plimbatul prin oras decat cu vizitarea propriu-zisa a atractiilor turistice.

Astfel, pentru a evita traficul si pentru a te asigura ca timpul petrecut pe drum se va micsora considerabil, va trebui sa gasesti o metoda alternativa de transport. Daca traficul este congestionat, orienteaza-te spre o trotineta electrica, iar daca preferi un confort sporit in timpul deplasarii, poti alege chiar o bicicleta electrica. Vei putea strabate orasul mult mai repede si te vei bucura in acelasi timp de arhitectura exterioara a acestuia, reusind astfel sa imbini utilul cu placutul.

Atentie! Verifica regulile utilizarii vehiculelor electrice in orasul respectiv. 

Rezuma-te la lucrurile esentiale

Fie ca este un muzeu pe care iti doresti sa-l vizitezi inca de cand erai mic sau o galerie de arta despre care ai citit recent un articol, trebuie sa-ti reamintesti ca ai la dispozitie doar doua zile si ca mai ai si alte atractii de vizitat.

Astfel, pentru a ajunge in cat mai multe locuri, este esential sa vizitezi doar elementele principale ale fiecarei atractii turistice. Esti pe cale sa vizitezi un castel medieval? Viziteaza doar incaperile reprezentative ale vestigiului si lasa-ti placerea de a explora si restul in urmatoarea vacanta pe care o vei organiza. Astfel, vei avea un motiv in plus pentru a reveni.

  

Acum ca stii cum sa obtii maximul din vacanta ta de un weekend, este momentul sa-ti alegi o destinatie si sa te pregatesti de o experienta placuta, in care iti vei reincarca bateriile si vei cunoaste oameni si locuri noi. Vacanta placuta! 

 

Sursa Foto: Pexels

Adauga comentariu

Nume *

Subiect*

Mesaj *

Aboneaza-te la Newsletter

MasterCard Airmotion Mastero Airmotion Visa Airmotion Visa Electron Airmotion Garanti Bonus Airmotion BRD Airmotion ShopMania Airmotion Compari Airmotion

Copyright © 2024 Airmotion , toate drepturile rezervate
SC Alt Aleco Group SRL, CUI 18701703, Capital social 10.000 Lei.

airmotion, logo
Airmotion
Bulevardul Timișoara 26, Bucuresti, 062346
Telefon: 0748 883 163
Protectia Consumatorului ANPC