Transport gratuit

Beneficiezi de transport gratuit in toata tara la o comanda de peste 199 RON

 
 

Service Autorizat

Incercam sa solutionam orice problema sau orice reparatie cat mai rapid si eficient pentru toate produsele cumparate de pe airmotion.ro

Plata in Rate

Ramburs, Transfer Bancar, Card Online, in Rate prin Raiffeisen, Card Avantaj, Star BT, Bonus Card, AlphaCard, Bitcoin, Card BCR, Card BRD

Comenzi telefonice

Simplu si usor

0748 883 163

Program

(L-V: 9-18) (S: 09-13)

Cele mai practice vehicule electrice pe care le poti oferi angajatilor tai
2018-10-31 09:09:13

Daca citesti acest articol, probabil te-ai convins deja de posibilitatile logistice, dar si de sustenabilitatea egolocica pe care le ofera mijloacele de transport electrice. Asa cum am mai aratat si intr-un alt articol, ele reprezinta un mod eficient de motivare al angajatilor care nu doresc nimic altceva decat un transport rapid si eficient catre locul de munca.

Totusi, ramane intrebarea: ce vehicul electric ar trebui sa le oferi angajatilor tai? Poate ca unora li s-ar parea cool sa vina la munca pe un hoverboard sau un monociclu electric. Insa, in general, poate dura chiar si cateva saptamani pana cand oamenii invata sa manevreze cu usurinta aceste vehicule. Altfel, angajatii vor petrece prea mult timp exersand, iar biroul tau se poate transforma intr-o pista de antrenament.

De aceea, te sfatuim sa alegi, mai degraba, unul din aceste trei vehicule practice.


Bicicleta electrica

Pare ca nu ne saturam sa scriem despre bicicleta electrica, insa avantajele pe care le ofera acest mijloc de transport electric sunt greu de enumerat intr-un singur articol. Totusi, vom incerca din nou sa o facem, pe scurt:

  • e o bicicleta (evident), asa ca ii poate ajuta pe angajatii tai sa evite in mod eficient traficul in drum spre birou si inapoi spre casa.
  • poate atinge viteze de 20 km/h, ceea e mult peste media unei masini blocate in trafic.
  • este electrica (evident, din nou), ceea ce inseamna ca pedalatul continuu nu este necesar, fapt care ar face-o atractiva pentru angajatii care nu vor sa foloseasca biciclete normale deoarece nu vor sa ajunga transpitati la birou.
  • daca alegi un model cu pedale, poti sa faci si sport, atunci cand iti doresti
  • exista si modele foldabile, ceea ce inseamna ca pot fi pliate si depozitate cu usurinta in orice birou, eliminand nevoia parcarilor.

In plus, o bicicleta electrica este ideala daca vrei sa o transformi intr-un cargo bike pentru un business pe roti. Poti trage sau impinge cu usurinta o cutie de metal in care sa se afle un aparat de facut cafea, un dozator de inghetata sau chiar recipiente in care poti tine flori. Ideile pentru bussinesuri pe roti sunt practic limitate doar de imaginatia ta, iar cutia de metal pe care o vei plimba prin tot orasul iti ofera multe posibilitati de branding (similare cu ale unei masini de serviciu).

Trotineta electrica

Tronitele reprezinta pentru multi un mijloc prin care te poti deplasa prin oras intr-un ritm propriu, relaxant. Compacte, eficiente, ele sunt considerate suficient de stylish pentru a fi folosite deopotriva de turisti imbracati in haine de vacanta, dar si de businessmeni imbracati la costum.

Nu incape indoiala ca tronita electrica reprezinta varianta desavarsita a acestui vehicul. Dispozitivul este prin definitie pliabil, astfel ca problema depozitarii in birou este inexistenta. Mersul pe trotineta este foarte usor de deprins, iar vitezele maxime pe care le pot atinge unele modele este de 25 km/h.

Segway

Chiar daca fascinatia pentru biciclul electric nu mai este la fel de mare ca atunci cand a fost lansat pe piata (la inceputul anilor 2000), calitatile sale practice nu au scapat neobservate. Ok, poate ca aceste dispozitive sunt putin mai voluminoase si nu ar fi tocmai practic sa tii o astfle de „flota” intr-un birou. Insa ce se intampla atungi cand unii angajati trebuie sa se deplaseze constant pe distante lungi, daca lucreaza, de exemplu, in malluri, parcuri sau pe aeroporturi?

Un segway este raspunsul ideal pentru angajatorul care isi doreste mobilitate in timpul programului de munca. Manerul ajutator, dar si senzorii giroscopici care tin vehiculul in echilibru il fac un mijloc de transport sigur, chiar daca unele modele pot atinge si viteze de 18 km/h. In plus, ele reprezinta un mijloc eficient si ecologic de a vizita un oras intr-un ritm lejer; o idee de afacere poate fi chiar un serviciu pentru turistii care vor sa inchirieze bicicluri electrice.

Consideram ca acestea pot fi cele mai practice vehicule pentru compania sau afacerea ta. Cantareste bine posibilitatile si, orice ai alege, nu uita sa tii mereu bateriile pentru urmatorul drum.

 


Sursa foto: Shutterstock.com

Adauga comentariu

Nume *

Subiect*

Mesaj *

Aboneaza-te la Newsletter

MasterCard Airmotion Mastero Airmotion Visa Airmotion Visa Electron Airmotion Garanti Bonus Airmotion BRD Airmotion ShopMania Airmotion Compari Airmotion

Copyright © 2024 Airmotion , toate drepturile rezervate
SC Alt Aleco Group SRL, CUI 18701703, Capital social 10.000 Lei.

airmotion, logo
Airmotion
Bulevardul Timișoara 26, Bucuresti, 062346
Telefon: 0748 883 163
Protectia Consumatorului ANPC