Transport gratuit

Beneficiezi de transport gratuit in toata tara la o comanda de peste 199 RON

 
 

Service Autorizat

Incercam sa solutionam orice problema sau orice reparatie cat mai rapid si eficient pentru toate produsele cumparate de pe airmotion.ro

Plata in Rate

Ramburs, Transfer Bancar, Card Online, in Rate prin Raiffeisen, Card Avantaj, Star BT, Bonus Card, AlphaCard, Bitcoin, Card BCR, Card BRD

Comenzi telefonice

Simplu si usor

0748 883 163

Program

(L-V: 9-18) (S: 09-13)

Ce beneficii au noile tehnologii asupra sanatatii tale
2019-03-28 15:02:26

Ce beneficii au noile tehnologii asupra sanatatii tale

Traim in secolul vitezei, in era in care tehnologia a ajuns sa fie integrata in aproape toate sferele de activitate si sa schimbe felul in care facem lucrurile. Chiar si sistemul medical trece acum printr-un intens proces de digitalizare.

 Zi de zi apar inovatii, gadgeturi si proceduri menite sa ne ajute sa ne punem organismul la punct. Iar intr-o lume atat de haotica precum cea in care functionam acum, modul in care ne simtim ar trebui sa fie o prioritate pentru noi toti. Partea buna este ca acum avem la dispozitie o multime de optiuni si tool-uri cu ajutorul carora ne putem monitoriza sanatatea. Partea mai putin buna este ca nu le folosim pe cat ar trebui si ca este ideal sa invatam sa beneficiem mai mult de pe urma lor.

Asadar, care sunt tehnologiile si dispozitivele care pot avea un impact semnificativ asupra sanatatii tale? Discutam in cele ce urmeaza despre cele mai importante.


Citeste tot
5 schimbari pe care le poti face ca sa protejezi mediul inconjurator
2019-02-26 17:09:19

5 schimbari pe care le poti face ca sa protejezi mediul inconjurator

Pamantul este esential pentru existenta noastra si a urmasilor nostri si este datoria noastra, ca oameni, sa il protejam. Cele mai importante amenintari pentru mediul inconjurator in acest moment sunt incalzirea globala, poluarea si scaderea biodiversitatii.

Pentru ca actiunile fiecarei persoane conteaza, poti contribui si tu la diminuarea acestor probleme, daca faci cateva schimbari in stilul tau de viata. Iata, asadar, ce poti face ca sa protejezi mediul inconjurator:

Citeste tot
5 activitati distractive pe care le poti face cu o trotineta electrica
2019-02-18 16:19:37

5 activitati distractive pe care le poti face cu o trotineta electrica

Trotinetele nu mai sunt de mult doar o jucarie pentru copii. Mai ales de cand au fost inventate cele electrice, toata lumea si-a dat seama ca acestea pot fi o modalitate de transport rapida, prietenoasa cu mediul si mai ales distractiva.

Orice lucru pe care il faci trebuie sa fie cu placere, indiferent daca e vorba despre jobul tau sau despre un simplu drum pana la piata. Mai jos vei gasi cateva idei care sa te inspire sa folosesti mai des trotineta electrica, pentru diferite activitati de zi cu zi.

Citeste tot
Ce inseamna viitorul verde al transportului si care sunt avantajele sale
2019-02-18 15:48:21

Ce inseamna viitorul verde al transportului si care sunt avantajele sale

Intr-o lume in care se vorbeste tot mai mult despre poluare si despre consecintele sale, oamenii au inceput sa constientizeze importanta masurilor ecologice și responsabilitatea pe care o au fata de mediul inconjurator.

Suntem inca la inceput in ceea ce priveste transformarea verde a planetei, dar primii pasi au fost facuti deja. In marile orase ale lumii, autoritatile iau masuri de reducere a impactului poluarii, locuitorii fac trecerea catre biciclete sau vehicule electrice, iar reciclarea devine din ce in ce mai importanta.

In acelasi timp, sunt luate in calcul tot mai multe alternative la transportul traditional, astfel ca putem vorbi despre un viitor verde in acest domeniu. Cum ar trebui sa arate acesta? Detaliem in randurile de mai jos.

Citeste tot

Aboneaza-te la Newsletter

MasterCard Airmotion Mastero Airmotion Visa Airmotion Visa Electron Airmotion Garanti Bonus Airmotion BRD Airmotion ShopMania Airmotion Compari Airmotion

Copyright © 2024 Airmotion , toate drepturile rezervate
SC Alt Aleco Group SRL, CUI 18701703, Capital social 10.000 Lei.

airmotion, logo
Airmotion
Bulevardul Timișoara 26, Bucuresti, 062346
Telefon: 0748 883 163
Protectia Consumatorului ANPC