Transport gratuit

Beneficiezi de transport gratuit in toata tara la o comanda de peste 199 RON

 
 

Service Autorizat

Incercam sa solutionam orice problema sau orice reparatie cat mai rapid si eficient pentru toate produsele cumparate de pe airmotion.ro

Plata in Rate

Ramburs, Transfer Bancar, Card Online, in Rate prin Raiffeisen, Card Avantaj, Star BT, Bonus Card, AlphaCard, Bitcoin, Card BCR, Card BRD

Comenzi telefonice

Simplu si usor

0748 883 163

Program

(L-V: 9-18) (S: 09-13)

Top 10 trasee montane din România pe care poți să le parcurgi cu bicicleta
2018-10-17 11:05:19

Top 10 trasee montane din România pe care poți să le parcurgi cu bicicleta

Bicicleta este unul dintre mijloacele prin care te poți bucura din plin de frumusețile României și, mai ales, de peisajele montane care îți taie respirația. Indiferent că e vorba de un traseu scurt, ușor sau cu provocări, o plimbare cu bicicleta în aer liber la munte e tot ceea ce și-ar dori orice biciclist.

Citeste tot
Top 10 orase din lume pe care le poti strabate cu bicicleta
2018-10-17 10:33:19

Top 10 orase din lume pe care le poti strabate cu bicicleta

Mersul cu bicicleta este una dintre activitatile care nu doar ca ne ajuta sa ne bucuram de mai mult timp petrecut in aer liber, ci este si una din alternativele de transport prietenoase cu mediul inconjurator. Iar cu cat aleg mai multi oameni acest mod de transport, cu atat mai mare este impactul pozitiv pe care il are asupra decongestionarii traficului.

Acestea sunt si motivele pentru care numeroase orase din lume incurajeaza mersul pe bicicleta, fie ca e vorba de bicicleta clasica sau de bicicleta electrica.

Iata, asadar, cateva dintre orasele care incurajeaza in mod activ mersul pe bicicleta:

Citeste tot
Cat de greu este sa inveti sa mergi pe monociclul electric si ce recompense te asteapta
2018-09-07 18:21:25

Cat de greu este sa inveti sa mergi pe monociclul electric si ce recompense te asteapta

In domeniul transportului personal alternativ, niciun vehicul nu are un design mai futurist si nu atrage mai multe priviri decat monociclul electric. Inspirat parca din SF-urile cu tematica cyberpunk, dar si din lumea circului, acest gadget unic creeaza - in egala masura - admiratie si neincredere.

Mai exact, intrebarea pe care toata lumea si-o pune este…



Citeste tot
3 sporturi electrice de viitor care ar trebui să fie la Olimpiadă
2018-08-22 12:56:56

3 sporturi electrice de viitor care ar trebui să fie la Olimpiadă

Maşinile şi motocicletele electrice sunt tot mai populare în această a doua decadă a secolului 21, iar viitorul pare că va aparţine curselor şi raliurilor alimentate de energia electrică. În lumea sporturilor cu motor, Formula E (de la electric) câştigă simpatizanţi de la un an la altul. În alte competiții, cum este cazul celebrei Pikes Peak International Hill Climb, maşinile electrice au reuşit să le învingă fără drept de apel pe omoloagele lor alimentate cu combustibil lichid.

În aceste circumstanțe, nu este de mirare că unele activități care acum ni se par recreaționale au potențialul de a deveni, în scurt timp, adevărate sporturi extreme, cu ajutorul unor gadgeturi electrice. Unele dintre ele sunt deja sporturi, viitorul altora poate fi anticipat. Iată trei dintre ele:

Citeste tot

Aboneaza-te la Newsletter

MasterCard Airmotion Mastero Airmotion Visa Airmotion Visa Electron Airmotion Garanti Bonus Airmotion BRD Airmotion ShopMania Airmotion Compari Airmotion

Copyright © 2024 Airmotion , toate drepturile rezervate
SC Alt Aleco Group SRL, CUI 18701703, Capital social 10.000 Lei.

airmotion, logo
Airmotion
Bulevardul Timișoara 26, Bucuresti, 062346
Telefon: 0748 883 163
Protectia Consumatorului ANPC